Events & Trainingen

Nieuwe kennis, inzichten en inspiratie

Per jaar kun je bij GemeentenNL 12 trainingen en 4 events bezoeken. Bekijk hieronder het programma. Je ontmoet er veel  collega's van andere gemeenten en publieke uitvoeringsorganisaties.

Lidmaatschap

Als je er ook bij wilt horen kun je kiezen voor een lidmaatschap dat bij je past. Als lid kun je deelnemen aan alle activiteiten die we met en voor elkaar organiseren. Hiermee ben je altijd verzekerd van een plek. Meestal kiest men ervoor om met collega’s deel te nemen, het gemeentepakket is hiervoor het meest geschikt. Wil je graag zelf toegang tot alles hebben? Kies dan een persoonlijk lidmaatschap om continue nieuwe kennis en inzichten op te doen.

Aanvragen?
Online inschrijvingen is op dit moment nog niet mogelijk. Wanneer je je inschrijft voor een activiteit naar keuze ontvang je een mailtje waarin we vragen of je je inschrijving van losse toegang naar het lidmaatschap om wilt zetten. Of mail naar klantsupport@publicnl.nl om het lidmaatschap aan te vragen.
Kosten: Gemeentepakket € 1500,- ex btw. Je kunt met 4 collega's per activiteit deelnemen. Persoonlijk lidmaatschap € 750,- ex btw.

BEKIJK DE BROCHURE MET ALLE INFORMATIE

Datum Events en trainingen
7 februari 2019 Training: Aan de slag met de nieuwe Omgevingswet
7 februari 2019 Training: Omgaan met verward gedrag
7 februari 2019 Training: Waardecreatie met je data
11 april 2019 Event Samen slim in het Sociaal Domein
23 mei 2019 Digital Event - Werken met digitalisering
20 juni 2019 Training: Basistraining WMO 2015
20 juni 2019 Training: Aanpak woonoverlast
20 juni 2019 Training: Privacy in de praktijk
19 september 2019 Training: Basistraining WMO 2015
19 september 2019 Training: Waardecreatie met je data
19 september 2019 Training: Privacy in de praktijk
26 september 2019 Ruimtelijke Ordening Event - De klimaatbestendige gemeente
3 oktober 2019 Maatschappelijk Event - De kracht van de kwetsbare bewoner
12 december 2019 Training: Aan de slag met de nieuwe Omgevingswet
12 december 2019 Training: Omgaan met verward gedrag
12 december 2019 Training: Aanpak woonoverlast

Events

Elk event heeft in de ochtend een plenaire gedeelte, waar iedereen aan deelneemt. In de middag volg je in kleinere groepen een aantal interactieve sessies die passen bij jouw kennisbehoefte. Je maakt zelf je keuze.

Trainingen

De trainingen zijn een eendaagse verdieping op een event. Je gaat met maximaal 12 deelnemers praktisch aan de slag. Tijdens de training leer je de theoretische achtergronden, verschillende aanpakken en voorbeelden van anderen. Je maakt altijd de vertaling naar je eigen praktijk en lost een belangrijk vraagstuk van jouw organisatie op.

Sprekers en trainers

Onze sprekers en trainers zijn professionals die alles van hun onderwerp en van de ontwikkelingen bij Nederlandse gemeenten weten. Zij werken zelf bij een gemeente of hebber er lang gewerkt. Ze hebben allen een sterke visie, een flinke dosis kennis en zijn hoogopgeleid.