Events & Trainingen

Agenderen, informeren en inspireren

Per jaar kun je bij GemeentenNL 12 trainingen en 4 events bezoeken. Bekijk hieronder het programma. Je ontmoet er veel  collega's van andere gemeenten en publieke uitvoeringsorganisaties.

Events

Elk event heeft in de ochtend een plenaire gedeelte, waar iedereen aan deelneemt. In de middag volg je in kleinere groepen een aantal interactieve sessies die passen bij jouw kennisbehoefte. Je maakt zelf je keuze.

Trainingen

De trainingen zijn een eendaagse verdieping op een event. Je gaat met maximaal 12 deelnemers praktisch aan de slag. Tijdens de training leer je de theoretische achtergronden, verschillende aanpakken en voorbeelden van anderen. Je maakt altijd de vertaling naar je eigen praktijk en lost een belangrijk vraagstuk van jouw organisatie op.

Sprekers en trainers

Onze sprekers en trainers zijn professionals die alles van hun onderwerp en van de ontwikkelingen bij Nederlandse gemeenten weten. Zij werken zelf bij een gemeente of hebber er lang gewerkt. Ze hebben allen een sterke visie, een flinke dosis kennis en zijn hoogopgeleid.

Datum Events en trainingen
6 december 2018 Public Finance Event