Events & Trainingen

events en trainingen GemeentenNL

Wil jij in jouw functie veranderingen teweeg brengen of gewoon meer kennis en contacten opdoen? Ieder jaar kun je bij GemeentenNL aan events, trainingen, werkgroepen en bijeenkomsten deelnemen. Ook kun je de kennisbank raadplegen met daarin onderzoeken, whitepapers, e-books en video’s. Als lid kun je er altijd gratis bij zijn en heb je bovendien voorrang op anderen. Wel zo handig, toch?

Jaarprogramma

DatumEvents en trainingen
22 november 2022Brainstorm: De Digitale Gemeente
09 maart 2023Event: Ontwikkelen & bouwen van een thuis
20 april 2023Training: Digitale transformatie
20 april 2023Training: Samenstelling woningvoorraad
20 april 2023Training: Sleutel tot woongeluk
20 april 2023Training: Grensoverschrijdend gedrag
08 juni 2023Event: Wonen & Zorg voor iedereen
07 september 2023Event: Veilige & stabiele huisvesting
14 december 2023Event: Realiseren door organiseren

Naast de trainingen, events en bijeenkomsten ontvang je als lid ook regelmatig publicaties in de vorm van informerende nieuwsbrieven, boeken, whitepapers, onderzoeken en presentaties. Houd je mailbox dus goed in de gaten.

Deelnemen alleen met lidmaatschap

Alle trainingen en events kun je bezoeken als jouw organisatie lid is van GemeentenNL. Nog geen lid? Dit zijn de drie voordelen:

1. altijd zeker van een plek
  2. toegang tot belangrijke kennis en contacten