3 daagse training: Werken aan Teamresultaat


Organisaties zetten in toenemende mate in op teamsamenwerking om de steeds complexere werkzaamheden tot een goed einde te brengen. Van teams wordt verwacht dat zij over een grote mate van zelforganisatie beschikken, duurzame kwaliteit en optimaal rendement kunnen leveren in wisselende multidisciplinaire samenstellingen. Een goed functionerend team heeft heldere doelstellingen en streeft naar het realiseren van concrete resultaten. Vele organisaties zijn de weg naar Agile werken ingeslagen omdat de oude structuren niet meer werken. Deze training geeft je handvatten om daar als teamleider, coördinator op aan te sluiten.

Prijs

Alleen leden van GemeentenNL kunnen gratis aan deze training deelnemen

Locatie

Aristo Amsterdam, Teleportboulevard 100, Amsterdam-Sloterdijk

Datum

Dag 1: 13 december 2023
Dag 2: 10 januari 2024
Dag 3: 24 januari 2024
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur

Wat je leert in deze 3 daagse training

In deze 3 daagse training staat het werken aan gezamenlijke resultaten centraal, het bovenste niveau uit het teamontwikkelingsmodel van Patrick Lencioni over Succesvol samenwerken. We besteden in deze training aandacht aan:

1. Wendbaarheid in de organisatie gericht op de wens van de klant. Hoe coach je een managementteam in dit proces zowel op de onder- als bovenstroom, oftewel de harde kant (organisatie en structuur) en zachte elementen (mensen)?

2. Wendbaarheid in de teams door als teamleider de zelforganisatie en empowerment van het team te faciliteren.

3. Wendbaarheid van jezelf als teamleider in relatie tot de opdrachtgever en teams. Denk aan bepalen van je eigen waarden, het houden van een goede pitch en het op het juiste niveau kunnen insteken op een vraag.

Trainers

De training wordt verzorgd door onze zeer ervaren trainers: Yvonne Veenendaal, José Houweling en Jolanda Paardekooper.

PE punten

Met het volgen van deze 3 daagse training ontvang je als bestuurder 18 erkende PE-punten.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor bestuurders, managers, teamleiders, coördinatoren die in (multidisciplinaire) teams succesvol willen samenwerken of de samenwerking willen verbeteren met het team.

Meld je aan

Deze training wordt georganiseerd door onze zusterorganisatie BGL& Partners. Als lid van GemeentenNL kun je gratis deelnemen. Vul je gegevens hieronder in. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden.

Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk nu in orde en wees er voortaan ook bij.

Inschrijfformulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.