Lid worden

Kies het lidmaatschap dat bij je past. Voor een vast bedrag per jaar hoort je hele organisatie er voortaan ook bij. We zetten de verschillen voor je op een rij. Wat past het best?

Gemeente
per jaar
3.000
Voor hele gemeente
Deel met alle collega’s
4 inschrijvingen per keer
Toegang alle events
Toegang kennissessies
Deelname trainingen
Toegang kennisbank
Deelname werkgroepen
Voorrang bij toegang
Lid wordenLid worden
Bedrijf
per jaar
4.000
Voor bedrijven
Deel met alle collega's
2 inschrijvingen per keer
Toegang alle events
Toegang kennissessies
Deelname trainingen
Toegang kennisbank
Deelname werkgroepen
Voorrang bij toegang
Lid wordenLid worden

Veelgestelde vragen

1. Is mijn gemeente al lid van GemeentenNL?

In de nieuwsbrief die je ontvangt kun je zien of jouw gemeente al lid is. Ontvang je nog geen nieuwsbrief? Meld je dan aan en blijf op de hoogte van alle nieuws, events, trainingen en toevoegingen aan de kennisbank. Je kunt ook contact met ons opnemen, dan zoeken wij voor je uit of jouw gemeente al lid is.

2. Kan een bedrijf lid worden?

Als een bedrijf toegevoegde waarde heeft voor onze sector dan kan zij lid worden van GemeentenNL. Die toegevoegde waarde kan bijvoorbeeld bestaan uit interessante kennis, opinies en contacten. Het is bedrijven niet toegestaan acquisitie te plegen tijdens onze bijeenkomsten of leden te benaderen met aanbiedingen.

3. Hoe betaal ik mijn lidmaatschap?

Zodra je gekozen hebt voor een lidmaatschap ontvang je van ons de factuur met het te betalen jaartarief. Deze dient binnen 30 dagen betaald te zijn.

Het lidmaatschap is een jaarbedrag. De eerste lidmaatschapstermijn heeft een duur van één kalenderjaar. Jaarlijks ontvang je in de maand december de factuur voor het volgende lidmaatschapsjaar. In de loop van het jaar kun je deelnemen aan alle activiteiten die binnen jouw lidmaatschap vallen.

4. Hoe kan ik opzeggen?

We zijn natuurlijk erg benieuwd waarom je wilt opzeggen, wellicht kunnen we met jouw goede ideeën andere leden van dienst zijn. Stuur je suggestie naar klantsupport@publicnl.nl.

Wil je alsnog je lidmaatschap van GemeentenNL beëindigen? Bekijk de manier waarop en wanneer je dat kunt doen bij de algemene voorwaarden.

5. Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Om je gegevens te wijzigen, bijvoorbeeld een andere functie of e-mailadres, stuur je een e-mail aan klantsupport@publicnl.nl. Vermeld hierbij duidelijk wat je oude en nieuwe gegevens zijn. Wij zullen je gegevens zo snel mogelijk wijzigen.

6. Ik heb nog meer vragen, aan wie kan ik die stellen?

Neem voor al je andere vragen contact met ons op via:
GemeentenNL
A. van Leeuwenhoekweg 38 C14
2408 AN Alphen aan den Rijn
Telefoon 088 – 04 555 00
E-mail info@gemeentennl.nl