Kwetsbaarheid en participatie volgens wethouder Linda Voortman

wethouder Linda Voortman

Op 3 oktober spreekt de Utrechtse wethouder Linda Voortman eenmalig bij GemeentenNL over de ontwikkelingen op het gebied van kwetsbaarheid en participatie. Dat doet zij op het event De Kracht van de Kwetsbare Bewoner. In de gemeente Utrecht is wethouder Voortman onder meer verantwoordelijk voor Werk en Inkomen, Diversiteit en Publieksdienstverlening. Wat gaat zij vertellen?

De kans van kwetsbaarheid

Als geen ander weet Voortman dat het werk toeneemt en complexer wordt omdat er steeds meer kwetsbare burgers zijn. Daar heeft zij een heldere visie over en concrete oplossingen voor. Want als voormalig Tweede Kamerlid voor Groen Links heeft Voortman zich sterk gemaakt voor alle burgers. En met haar overstap in 2018 naar het college in Utrecht kreeg zij de mogelijkheid om “te knokken voor wat kwetsbaar is.” Tijdens het event De Kracht van de Kwetsbare Burger zal zij spreken over de recente ontwikkelingen, de concrete aanpak van de gemeente en over de kansen die zij ziet. 

Meer Info & Aanmelden Event

 

 

Over Redactie GemeentenNL

De redactie van GemeentenNL bewaakt de kwaliteit van artikelen, selecteert het nieuws en staat open voor jouw vragen en suggesties.

Bekijk alle berichten van Redactie GemeentenNL →