Video: Van Hooijdonk over mens en technologie

We staan aan de vooravond van een nieuw tijdperk. Digitalisering verleidt ons om sneller, beter en efficiënter te leven en werken. Maar waar zijn de grenzen? Hoe ziet de wereld van morgen eruit? Ontdek welke technologie belangrijk wordt voor jou. Bekijk nu de video van Richard van Hooijdonk, spreker tijdens het Digital Event van 12 mei.

Kom ook naar het event op 12 mei

Het Digital Event is bedoeld voor iedereen die de voordelen en soms ook de nadelen van toenemende digitalisering ervaart. Die wil weten wat ons in de toekomst nog meer te wachten staat en die het belangrijk vindt dat collega’s en bewoners elk op hun eigen manier en in hun eigen tempo aangehaakt blijven. Tegelijkertijd is het een ledenevent waar de leden van GemeentenNL elkaar ontmoeten.

Direct aanmelden

Als lid van GemeentenNK kun je gratis deelnemen. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden. Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.

Over Redactie GemeentenNL

De redactie van GemeentenNL bewaakt de kwaliteit van artikelen, selecteert het nieuws en staat open voor jouw vragen en suggesties.

Bekijk alle berichten van Redactie GemeentenNL →