Digital Event: Mens in Technologie

Event- Digitaliseren met de menselijke maat
Voor sommigen gaat digitalisering niet snel genoeg, maar voor anderen gaat het allemaal veel te snel. Denk aan de bewoner of je eigen collega die niet mee kan komen omdat essentiële digitale vaardigheden ontbreken. Of denk aan jongeren die graag meer online willen regelen dan jouw organisatie nu aanbiedt.

Maak de klik

Verschillende doelgroepen hebben verschillende wensen. Ondertussen ontwikkelt nieuwe technologie zich in een razend tempo. Dit vraagt om andere manieren van organiseren, denken en doen. Welke nieuwe technologie wordt belangrijk voor jou en hoe zorg je ervoor dat groepen niet afhaken? Daarover gaat het Digital Event: Mens in Technologie.

Na dit event

1. weet je alles van de nieuwste technologie en hoe anderen daarmee omgaan
  2. heb je de bedoeling van digitalisering weer helder voor ogen
  3. maak je de klik tussen digitale doelen en de doelgroepen
  4. heb je nieuwe manieren van denken, doen en organiseren ontdekt

OPENING door dagvoorzitter Lykle de Vries
BAANBREKENDE DIGITALE ONTDEKKINGEN door Richard van Hooijdonk
We staan aan de vooravond van een nieuw tijdperk. Digitalisering verleidt ons om sneller, beter en efficiënter te leven en werken. Maar waar zijn de grenzen? Hoe ziet de wereld van morgen eruit? Ontdek welke technologie belangrijk wordt voor jou.
DE PRAKTIJK – MENS IN DE DIGITALE WERELD door Edmond Woltgens, Directeur Financiën & Ondersteuning (Lefier)
In deze bijdrage bekijken we de dagelijkse praktijk van Lefier die werkt met een grote diversiteit aan inwoners, medewerkers en relaties. Voor welke digitale uitdagingen komen zij te staan? En hoe maken zij de verbinding tussen doel en doelgroep?
KORTE BREAK
Q&A - LAAT HET KLIKKEN
De sprekers zijn beschikbaar om jouw praktische vragen te beantwoorden. Krijg jij duidelijk wat de ontwikkelingen betekenen voor jouw werk en jouw doelgroepen.
KORTE BREAK
GA OP PRAKTIJKMISSIE - kies jouw missie
SESSIE 1 - SPECIAL FORCES: WERK RADICAAL ANDERS door Richard Bergmans Richard Bergmans (Voormalig Special Forces operator, Co- founder Threefront, Co- auteur Green On)
We leven in een uitdagende tijd waarin technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen en onze leef en werkwereld veranderen. Het lijken soms wel bovenmenselijke prestaties die je moet leveren als professional. In deze sessie voeren we je mee in de werkwijze van de special forces. Durf jij radicaal anders te werken en innovatiekracht te laten bloeien?
11.30 SESSIE 2 - DIGITAAL SUCCESVOL OP EEN MENSELIJKE MANIER door Jan van Baardewijk (Verdraaide Organisaties)
Hoe moeten we mens en digitaal samenbrengen om succesvol digitaal te transformeren. Als professional kom je voor moeilijke en soms ethische vraagstukken te staan. Maar voor alles is een oplossing.
12.15 SAMENVATTING EN EINDE

Datum en plaats

Donderdag 12 mei 2022 vanaf 9.15 uur.
Volg dit event vanachter je laptop, tablet of mobiele telefoon.

Alleen leden van GemeentenNL kunnen gratis aan dit event deelnemen.

Belofte

Tijdens dit event krijg je antwoord op de vraag: “Hoe zorg je ervoor dat digitalisering verbonden blijft met de mens?” Zonder dat je jouw doel uit het oog verliest. We gaan daarom terug naar de bedoeling van digitalisering en leren waarom sommige mensen niet kunnen aanhaken en anderen wel. En we kijken we vooruit naar de digitale toekomst waarin je een betere klik maakt tussen doel en doelgroep.

Voor wie

Dit event is bedoeld voor iedereen die de voordelen en soms ook de nadelen van toenemende digitalisering ervaart. Die wil weten wat ons in de toekomst nog meer te wachten staat en die het belangrijk vindt dat collega’s en inwoners elk op hun eigen manier en in hun eigen tempo aangehaakt blijven. Tegelijkertijd is het een ledenevent waar de leden van GemeentenNL elkaar online ontmoeten.

Aanmelden

Als lid van GemeentenNL kun je gratis deelnemen. Vul je gegevens hieronder in. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden. Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk nu in orde en wees er voortaan ook bij.