Programma event 23 mei: Ontwikkelen en bouwen van community’s

Event Ontwikkelen & Bouwen van een Thuis 2024

Op 23 mei 2024, in de sfeervolle De KAS te Woerden, vindt een niet te missen event plaats voor iedereen met een hart voor vastgoed en community building. Het event is exclusief voor leden van CorporatieNL. Het is een dag vol inzichten, inspiratie, en interactie gericht op het vormgeven van de toekomst van wonen en gemeenschapsontwikkeling.

Met de ambitieuze visie van “Een thuis voor iedereen in 2030” als leidraad, streeft dit ledenevent ernaar deelnemers te voorzien van de kennis en tools om de uitdagingen en kansen van de hedendaagse en toekomstige vastgoedmarkt aan te gaan. Ontdek hoe de principes van community building de kern kunnen vormen van duurzame, inclusieve en bloeiende gemeenschappen.

Wat je kunt verwachten

  • Deskundige Sprekers: Onder leiding van dagvoorzitter Maarten Vermeulen, en met bijdragen van experts zoals Thijs van Mierlo (LSA Bewoners) en Tineke Groenewegen (Blauwhoed), duiken we diep in de materie van gemeenschapsontwikkeling.
  • Interactieve Sessies: Van ‘Bouw aan Bloeiende Gemeenschappen’ tot ‘Community Building als Werkwoord’, het programma is zorgvuldig samengesteld om niet alleen te leren maar ook om actief deel te nemen aan discussies en brainstormsessies.
  • Netwerkmogelijkheden: Maak contact met vakgenoten, deel ervaringen, en werk samen aan innovatieve oplossingen. Dit event brengt diverse professionals samen van organisaties zoals Thuisvester, BAM Wonen, Rochdale, en meer.

Centrale Vragen

Samen zullen we diepgaand verkennen:

  • Zijn community buildings de toekomst van woningontwikkeling?
  • Aan welke criteria moeten gemeenschappen voldoen om echt inclusief, duurzaam en welvarend te zijn?
  • Welke benaderingen en technieken zijn essentieel voor het succesvol ontwikkelen van gemeenschappen?

Programma

Het programma tref je hier aan.

Aanmelden voor dit event

Als lid van GemeentenNL kun je gratis deelnemen. Vul je gegevens hier in. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden. Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk nu in orde en wees er voortaan ook bij.

Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.

Over Redactie GemeentenNL

De redactie van GemeentenNL bewaakt de kwaliteit van artikelen, selecteert het nieuws en staat open voor jouw vragen en suggesties.

Bekijk alle berichten van Redactie GemeentenNL →