Bekijk het jaarprogramma 2022

In het jaarprogramma 2022 herken je de belangrijkste thema’s waar we als gemeenten mee te maken hebben: sociaal domein, kwetsbare doelgroepen, digitaliseren, klimaat en wonen. Als lid van GemeentenNL ben je er natuurlijk weer bij. Welke nieuwe zaken staan op het programma?

Events

In 2022 gaan we hybride aan de slag. Dat wil zeggen dat we sommige bijeenkomsten op een locatie organiseren en sommige online afhankelijk van wat de beste en gezondste optie voor iedereen is. Als lid van GemeentenNL ontvang je automatisch uitnodigingen via de nieuwsbrief, maar je kunt je via deze website natuurlijk nu ook al van een plek verzekeren. De komende events zijn:

Trainingen

Op drie momenten in het jaar vinden de online trainingen plaats. Kies welke je volgt:

Werkgroepen

Er zijn al commissies en werkgroepen aan de slag, maar in 2022 starten er ook nieuwe. Je kunt op elk moment kijken wat bij jou past.

Kennisbank

GemeentenNL-leden ontvangen automatisch bericht zodra een nieuw item is toegevoegd. Want de links naar documenten, presentaties, video’s, whitepapers tref je in de ledennieuwsbrief. De kennisbank is ingedeeld naar vier hoofdthema’s:

  1. sociaal domein
  2. digitaal
  3. ruimte
  4. organisatie

E-books

Nieuwe e-books krijg je als lid van GemeentenNL telkens toegestuurd. Er komen regelmatig titels bij. Het kenmerk van de e-books is dat we die samen met alle leden schrijven.

En meer

Naast al deze activiteiten publiceren we ook in 2022 weer veel artikelen, interviews en video’s. En we houden de belangrijkste onderzoeken met en voor alle leden. Daarvoor ontvang je als lid telkens een uitnodiging. Heb je nog een suggestie voor een aanvulling op het programma? Laat het ons weten.

Over Redactie GemeentenNL

De redactie van GemeentenNL bewaakt de kwaliteit van artikelen, selecteert het nieuws en staat open voor jouw vragen en suggesties.

Bekijk alle berichten van Redactie GemeentenNL →