Wethouder Han de Jager (Alphen aan den Rijn) over kwetsbare burgers

Han de Jager - kracht van kwetsbaarheid

Op dinsdag 27 oktober 2020 organiseert GemeentenNL voor haar leden het event De Kracht van Kwetsbaarheid. Het doel van dit jaarlijkse event is om managers, bestuurders en medewerkers te laten zien dat de toename van het aantal kwetsbaren niet alleen een probleem hoeft te zijn maar ook kansen biedt. We hebben een interessante line-up met sprekers.

Experts

Ook dit jaar staat het event weer onder leiding van Fadime Örgü die onder meer Hamit Karakus (Platform31), Prof dr Jeannette Waegemakers Schiff, (University of Calgary) en Ronald Simons (Bureau Zellef) introduceert. Ook heeft zij een gesprek met de Alphense wethouder Han de Jager die verantwoordelijk is voor zorg, welzijn, onderwijs en gezondheid. De gemeente Alphen aan den Rijn is al enige tijd lid van GemeentenNL en staat erom bekend open te staan voor het delen van haar kennis en ervaring op verschillende beleidsterreinen.

Ambitie en visie

“Onze ambitie is dat alle inwoners mee kunnen doen in de maatschappij.” zegt De Jager onder meer. Maar hoe doet hij dat dan en wat is uniek aan de Alphense aanpak? Fadime ondervraagt hem over zijn visie, aanpak en praktische tips voor andere organisaties.

Je kunt zelf ook meedoen in de discussie en je vragen stellen. Geef je daarom nu op voor het event De Kracht van Kwetsbaarheid. Voor leden is het gratis toegankelijk, niet-leden betalen een eenmalige bijdrage.

Over Redactie GemeentenNL

De redactie van GemeentenNL bewaakt de kwaliteit van artikelen, selecteert het nieuws en staat open voor jouw vragen en suggesties.

Bekijk alle berichten van Redactie GemeentenNL →