Corona update

corona update gemeentennl

Wat betekent de uitbraak van het coronavirus voor activiteiten en leden? Bij GemeentenNL blijf je veilig want we zijn voorzichtig. Tegelijkertijd blijven we nuchter, realistisch en flexibel. Dit is ons beleid en dit mag je van ons verwachten.

Coronabeleid GemeentenNL

In het kader van de uitbraak van het coronavirus is dit ons beleid:

1. De veiligheid en gezondheid van alle leden, deelnemers, sprekers, medewerkers en andere betrokkenen staat op elk moment voorop. Daarom volgen we de richtlijnen en adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).
2. We realiseren ons tegelijkertijd dat het toegang bieden tot kennis en contacten belangrijk blijft, dat blijven we dus gewoon doen.
3. Daarom hanteren we het principe: “Online, totdat het weer offline kan…”
4. De vorm waarin en de datum waarop trainingen, werkgroepen en events doorgaan zal veranderen omdat het beter is om persoonlijk contact te vermijden. Je ontvangt hierover bericht.
5. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Want als er iets verandert dan informeren we je direct.
6. We houden dagelijks contact met leden, trainers, sprekers, partners en anderen om te beoordelen of de situatie verandert en wanneer we weer veilig en verstandig offline kunnen samenkomen.
7. Alle deelnemers aan trainingen, events, werkgroepen ontvangen regelmatig een bericht. Niet ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
8. We blijven je ook gewoon van kennis voorzien via online kanalen zoals video, website, kennisbank.
9. Voor vragen is onze klantsupport bereikbaar via klantsupport@publicnl.nl
10. Tot slot… we doen tevens een beroep op jouw verantwoordelijkheid en creativiteit. Want kennisdelen houdt nooit op. Dus als je over kennis beschikt die voor anderen van belang is laat het dan weten. Schrijf een artikel, stel je stappenplan beschikbaar, neem een video op, houd een college of organiseer een vragenuur. Dat is nu misschien wel harder nodig dan ooit. We rekenen op elkaar, ook op jou.

Over Redactie GemeentenNL

De redactie van GemeentenNL bewaakt de kwaliteit van artikelen, selecteert het nieuws en staat open voor jouw vragen en suggesties.

Bekijk alle berichten van Redactie GemeentenNL →