Prof. Dr. Toni Sfirtsis over waardecreatie met data

Zo creeer je draagvlak voor de datagedreven gemeente

Op 15 april verzorgt Prof. Dr. Toni Sfirtsis voor leden van GemeentenNL de training Waardecreatie met Data. Sfirtsis is hoogleraar strategie en innovatie aan de TIAS School for Business and Society. Deze eenmalige training is bestemd voor professionals die zich willen oriënteren op de mogelijkheden van Big Data voor de eigen organisatie of functie. Inmiddels zijn al 19 van de 25 plekken bezet, je moet dus snel zijn. Ben jij er ook bij?

Wat je leert

Hoe ga je om met de groeiende hoeveelheid data binnen jouw organisatie en hoe zorg je ervoor dat je de waarde kunt benutten? Je weet het antwoord na afloop van deze online training.

De training heeft als doel om je kennis bij te brengen over data en je vooral ook de praktische kant van data en data-analyse te laten ervaren. We brengen data terug naar de dagelijkse realiteit van jouw organisatie en laten je de meerwaarde zien op basis van praktijkvoorbeelden.

Trainers

Naast Prof. Dr. Toni Sfirtsis verwelkomen we nog drie trainers. Zij zijn werkzaam bij het toonaangevende data-adviesbureau PWCo: Ruud van Cruchten MSc (data scientist), Jeroen van Doorenmalen MSc (data scientist) en Luc Wolfs MBA (managing partner en datastrateeg).

Datum, tijd, locatie

De training vindt online plaats op donderdag 15 april vanaf 9.00 uur. De leden van GemeentenNL kunnen gratis aan deze training deelnemen. Zij kunnen ook gratis alle andere trainingen en events volgen. Aanmelden kan op de aanmeldpagina. Nog geen lid? Maak het gelijk in orde via de lidmaatschapspagina.

Over Redactie GemeentenNL

De redactie van GemeentenNL bewaakt de kwaliteit van artikelen, selecteert het nieuws en staat open voor jouw vragen en suggesties.

Bekijk alle berichten van Redactie GemeentenNL →