Training Waardecreatie met data

waardecreatie met data

Wat je leert

De training heeft als doel je kennis bij te brengen over Big Data, maar je ook vooral de praktische kant van data en data-analyse te laten ervaren. Hiernaast zullen we de datavolwassenheid van jouw eigen organisatie toetsen en in een practicum de eerste stappen naar de ontwikkeling van een datastrategie roadmap zetten.


Prijs

€595,- exclusief btw
✔ Inbegrepen in lidmaatschap

Locatie

Oudlaen, Oudlaan 4 te Utrecht
Onze trainingslocatie is goed bereikbaar per openbaar vervoer en auto.

Datum

15 april 2021


Toelichting en achtergrond

Big Data werd lange tijd gezien als een hype, maar is eigenlijk niet meer weg te denken uit de huidige informatiemaatschappij. Onder invloed van de steeds verdergaande digitalisering van de samenleving groeit de data die organisaties genereren enorm. Goed gebruik hiervan kan enorme voordelen opleveren. Maar dat is, door de vele beschikbare bronnen en de groeiende complexiteit, niet altijd even makkelijk. Hoe ga je om met data binnen jouw organisatie en hoe zorg je er voor dat je de waarde kunt benutten?


Inhoud van de training

De training heeft als doel om je kennis bij te brengen over Big Data, maar je ook vooral de praktische kant van data en data-analyse te laten ervaren. Hiernaast zullen we de datavolwassenheid van jouw eigen organisatie toetsen en in een practicum de eerste stappen naar de ontwikkeling van een datastrategie roadmap zetten.

We brengen Big Data terug naar de dagelijkse realiteit van jouw organisatie en laten je de meerwaarde van data zien op basis van eigen praktijkvoorbeelden uit publieke en private sector.


Programma

TIJD ONDERWERP
09.30 Big Data Fundamentals (Inspiratie)

Maturity Assessment

‘Big’ Data Project

A. Vraag articulatie

B. Data (selectie)

C. Data Integratie

D. Analyse en Visualisatie

E. Uitkomsten presenteren

Ontwikkeling Data Strategie/Roadmap (practicum)

Presentatie & Vragen
16.30 Einde

Voor wie?

Deze 1-daagse training is bestemd voor professionals die zich willen oriënteren op de mogelijkheden van ‘Big Data’ voor de eigen organisatie.


Meld je aan

Ben jij of is jouw organisatie lid van GemeentenNL? Dan kun je gratis deelnemen. Nog geen lid? In dat geval betaal je voor eenmalige toegang.

Inschrijfformulier