Klimaatbeleid in 1 minuut

Klimaatbeleid in 1 minuut

Jouw gemeente staat voor een enorme uitdaging met betrekking tot klimaatdoelstellingen. Dit kun je niet alleen. Sterker nog, hiervoor heb je ook je inwoners nodig. Maar hoe bereik je die?

Wat je zelf kunt doen

Samen met onze videocommunity werken we op dit moment aan de allereerste animatievideo over het klimaat. Gericht op inwoners van de gemeente. De video roept inwoners op zelf in actie te komen om het klimaat te helpen. Met tips en een call to action. En dat alles in een beeldbericht van niet meer dan 1 minuut. Doe je met ons mee?

Denk mee

Werk je bij een gemeente en is klimaat bij jullie een hot issue? Vind je het leuk om mee te denken over de inhoud? Dat kan. Want we horen graag je visie en ideeën. En het verplicht je tot niets. Het helpt alle andere gemeenten in de community om een breed gedragen videobericht te maken. Stuur ons een een email als je mee wilt doen. 

Meer weten over de videocommunity voor gemeenten? Lees ons eerdere artikel bij GemeentenNL.

Over Allegra Media

Wil je de e-dienstverlening van je organisatie verbeteren? Allegra Media helpt graag. Bijvoorbeeld met onze Video Community, vóór en dóór gemeenten. Wij verzorgen prettig leesbare, actuele content voor website of kennisbank.

Bekijk alle berichten van Allegra Media →