Succes met Vastgoeddata

Steeds meer vastgoeddata komt beschikbaar. En met de technieken om deze data te analyseren kunnen we steeds meer. Dan is het mogelijk een volgende stap in data-analyse te maken. Kom erachter tijdens de training.

Volgende stap in data-analyse

Zo kunnen we fantaseren over mogelijkheden om mutaties in een wooncomplex te voorspellen. Als we de verbanden kennen tussen verhuisgedrag, de leefbaarheid in een buurt, de kwaliteit van de woning en bijvoorbeeld de huishoudontwikkeling komen we al een stap verder.

Vaak aarzelen vastgoedprofessionals over de meerwaarde van deze moderne vastgoed analytics en hebben we op een aantal vlakken nog terrein te winnen. Maar wat we wel weten en zien is dat de voorspellende analyses met vastgoeddata onze vastgoedsturing kunnen versterken en verbeteren

Wat je leert

Juist daarom bieden we deze training aan. Deze training maakt je op eenvoudige wijze vertrouwd met vastgoeddata, waarmee je deze meerwaarde zelfstandig kunt uitwerken en gebruiken in je eigen strategie.


Prijs

Alleen leden van GemeentenNL kunnen gratis aan deze training deelnemen

Locatie

Volg deze online training live via je computer, laptop of mobiel

Datum

14 september 2023


Programma

TIJD ONDERWERP
09.00Kwaliteit en belang van data
09.30Van “ruwe” data naar waardevol
10.00Datavisualisatie en data driven storytelling
10.30Pauze
10.45Modelwaardig waarderen
11.15De Toekomst van data analyseren & Vastgoedsturing
11.45Eigen praktijk: Wat kan ik nu met Vastgoeddata?
12.30Samenvatting, vragen en afsluiting

Trainers

Luc Wolfs, Managing Partner PWCo, is ruim 25 jaar actief geweest als I&A manager en heeft zijn ervaring gebruikt om PWCo op te richten. Luc heeft ruime strategische ervaring met business consultancy, business intelligence, verandermanagement, training en projectmanagement enerzijds en anderzijds kennis van alle processen en afdelingen binnen overheidsorganisaties.

Frank Defesche is Senior Projectmanager bij PWCo. Hij heeft ruime strategische en tactische en ervaring met business consultancy, business intelligence, training en projectmanagement enerzijds en anderzijds kennis van alle processen, afdelingen en systemen binnen overheden.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor alle leden van GemeentenNL: managers, teamleiders, coördinatoren en medewerkers die te maken hebben met vastgoeddata. Bijvoorbeeld managers vastgoed, beleidsadviseurs ruimtelijke ordening, specialisten in het fysieke domein, assetmanagers, programmamanagers data en innovatie, adviseurs data, portefeuillemanagers, vastgoedexperts en bestuurders.


Meld je aan

Als lid van GemeentenNL kun je gratis deelnemen. Vul je gegevens hieronder in. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden.

Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk nu in orde en wees er voortaan ook bij.

Inschrijfformulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.