Volg op 14 september de online training Succes met Vastgoeddata

Steeds meer vastgoeddata komt beschikbaar. En met de technieken om deze data te analyseren kunnen we steeds meer. Dan is het mogelijk een volgende stap in data-analyse te maken. Kom erachter tijdens de training.

Volgende stap in data-analyse

Zo kunnen we fantaseren over mogelijkheden om mutaties in een wooncomplex te voorspellen. Als we de verbanden kennen tussen verhuisgedrag, de leefbaarheid in een buurt, de kwaliteit van de woning en bijvoorbeeld de huishoudontwikkeling komen we al een stap verder.

Vaak aarzelen vastgoedprofessionals over de meerwaarde van deze moderne vastgoed analytics en hebben we op een aantal vlakken nog terrein te winnen. Maar wat we wel weten en zien is dat de voorspellende analyses met vastgoeddata onze vastgoedsturing kunnen versterken en verbeteren

Wat je leert

Juist daarom bieden we deze training aan. Deze training maakt je op eenvoudige wijze vertrouwd met vastgoeddata, waarmee je deze meerwaarde zelfstandig kunt uitwerken en gebruiken in je eigen strategie.

Programma en aanmelden voor deze training

Als lid van GemeentenNL kun je gratis deelnemen. Bekijk hier het programma en wees erbij. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden.

Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.

Over Redactie GemeentenNL

De redactie van GemeentenNL bewaakt de kwaliteit van artikelen, selecteert het nieuws en staat open voor jouw vragen en suggesties.

Bekijk alle berichten van Redactie GemeentenNL →