Video: college beschermd thuis wonen

Video: college beschermd thuis wonen
Hoe geef je vorm aan beschermd thuis wonen in de wijk? Dat is een vraag die veel gemeenten bezighoudt. Want de gemeente is hiervoor verantwoordelijk. Dit komt voort uit het advies van de commissie Dannenberg van 2015 dat uitgaat van een meer inclusieve samenleving, waarbij mensen zoveel mogelijk hulp, ondersteuning en zorg in de thuissituatie ontvangen.

Nieuwe inzichten

Het Kennisplatform Sociaal Domein Noord-Holland wijdde onlangs een actualiteiten-college aan dit onderwerp. Als je voorbij de technische haperingen kunt kijken en focust op de inhoud dan tref je een zeer praktisch en interessant online college. En wat het boeiend maakt is dat je veel collega’s uit de praktijk  hoort die betrokken zijn bij het beschermd wonen in heel Nederland. Het kennisplatform zelf zegt dat tijdens het college nieuwe inzichten en ideeën over beschermd thuis wonen ontstaan. Zie jij dat ook zo? 

 


 

Over Redactie GemeentenNL

De redactie van GemeentenNL bewaakt de kwaliteit van artikelen, selecteert het nieuws en staat open voor jouw vragen en suggesties.

Bekijk alle berichten van Redactie GemeentenNL →