Sluit je aan bij de Werkgroep Kracht van Kwetsbaarheid

Werkgroep Kracht van Kwetsbaarheid GemeentenNL 202021

Is jouw organisatie en zijn jouw collega’s al klaar voor de toename van het aantal kwetsbare doelgroepen? Want je werkdruk neemt toe omdat je met steeds meer kwetsbaren te maken krijgt. Voorkom dat dit een te groot probleem wordt en bekijk het van de andere kant. Want kwetsbaren bieden ook een kans om de druk te verlagen en je dienstverlening beter te maken. Maar dan moet je de organisatie daar wel op aanpassen. Hoe ziet de gemeente eruit die van de toename van kwetsbaren een kans maakt?

Opdracht

De nieuwe werkgroep Kracht van Kwetsbaarheid bedenkt wat voor organisatie nodig is om de toename van het aantal kwetsbaren en daarmee de toegenomen druk op de eigen medewerkers aan te kunnen. Zij beschrijft de belangrijkste scenario’s en passende organisatievormen. Aan de werkgroep doen managers en medewerkers mee van onder meer de volgende gemeenten: Den Bosch, Amstelveen en Aalsmeer, Etten-Leur, Amsterdam, Brunssum.

Wil je ook meedoen? Bekijk dan snel de werkgroep-pagina.

Over Redactie GemeentenNL

De redactie van GemeentenNL bewaakt de kwaliteit van artikelen, selecteert het nieuws en staat open voor jouw vragen en suggesties.

Bekijk alle berichten van Redactie GemeentenNL →