Laatste plekken ledenevent 13 oktober “Een thuis voor iedereen”

Een thuis voor iedereen

Een thuis is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het tekort aan woningen loopt steeds verder op. En toch is het belangrijk om een thuis voor iedereen – ook voor degenen die daar hulp bij nodig hebben – te realiseren in 2030. Wat is daarvoor nodig aan mensen, middelen en samenwerking? Tijdens het volgende ledenevent zoeken we naar nieuwe antwoorden, oplossingen en kansen.

Antwoorden

Tijdens dit event zoeken we naar antwoorden op de vraag: Hoe realiseren we voor 2030 een thuis (stabiele en veilige basis) voor iedereen, ook zij die daar hulp bij nodig hebben? Wat is daarvoor nodig op het gebied van mensen, middelen en samenwerking?

Voor wie

Dit event is bedoeld voor iedereen die een bijdrage kan en wil leveren aan deze opgave om een thuis te bieden voor iedereen. Denk aan woningcorporaties, gemeenten, ontwikkelaars, bouwers, adviseurs, kennisinstituten en vastgoedbedrijven. Tegelijkertijd is het een ledenevent waar de leden van CorporatieNL elkaar ontmoeten.

Direct aanmelden

Bekijk het volledige programma op de eventpagina en meld je aan.  Als lid van CorporatieNL kun je gratis deelnemen. Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.

Over Hellen Meijn

Hellen is projectleider en redacteur bij GemeentenNL

Bekijk alle berichten van Hellen Meijn →