Partner worden

partner van GemeentenNL worden

Sluit je aan als partner

Heeft jouw bedrijf ook kennis in huis of wil je de sector inspireren met jouw oplossing? Word partner van GemeentenNL en bereik de meeste beslissers.

Kies wat het beste bij jou past:

A. Inspiratiepartner –

Inspireer gemeenten met producten of diensten. Krijg een passend podium en gerichte aandacht van geïnteresseerde gemeenten. Heeft jouw bedrijf een product, dienst of innovatie waarmee je gemeenten kunt helpen? Sluit je dan aan als Inspiratiepartner.

B. Kennispartner –

Stel je kennis en kunde beschikbaar aan alle gemeenten binnen ons platform. Kennispartners zijn bedrijven die de rol van expert en adviseur kunnen bekleden en op managementniveau kunnen meepraten. Het is bedoeld voor bedrijven die de gemeentesector als strategische markt zien, toegespitste diensten en producten aanbieden en die expertise willen delen over innovaties en ontwikkelingen in hun eigen vakgebied. Sluit je dan aan als kennispartner.

 

Onze partners

 

 

Meer weten over partner worden van GemeentenNL?

Ben je geïnteresseerd om partner te worden, heb je vragen of wil je meer informatie. Neem dan contact op met Irina Chernobrovkina. Stuur een e-mail naar ichernobrovkina@publicnl.nl of bel ons op 088 - 04 555 00.