Partner worden

partner van GemeentenNL worden

Sluit je aan als partner

Heeft jouw bedrijf kennis in huis en wil je gemeenten inspireren met jouw oplossingen? Word partner van GemeentenNL en bereik de meeste beslissers. Kies wat het beste past:

A. Inspiratiepartnership (vanaf €2.750)

Inspireer gemeenten met producten of diensten. Krijg een passend podium en gerichte aandacht van geïnteresseerde gemeenten. Heeft jouw bedrijf een product, dienst of innovatie waarmee je gemeenten kunt helpen? Sluit je dan aan als Inspiratiepartner en toon je producten of diensten.

B. Kennispartnership (vanaf €5.650)

Stel je kennis en kunde beschikbaar aan alle gemeenten binnen ons platform. Kennispartners zijn bedrijven die de rol van expert en adviseur kunnen bekleden en op managementniveau kunnen meepraten. Het is bedoeld voor bedrijven die de gemeentesector als strategische markt zien, toegespitste diensten en producten aanbieden en die een goed verhaal kunnen vertellen over innovaties en ontwikkelingen op hun eigen vakgebied.

Bedrijfslidmaatschap (€3.000)

Voor 2020 is het aantal partnerships beperkt, er zijn nog slechts 3 plekken beschikbaar. Je kunt daarom ook kiezen voor een lidmaatschap. Je hebt dan geen eigen podium maar bent met je collega’s wel aanwezig bij alle events en bijeenkomsten zodat je toch contacten kunt leggen en kennis kunt delen. Bovendien kun je artikelen publiceren op de website. Met een bedrijfslidmaatschap worden jij en je collega’s onderdeel van het groeiende netwerk van GemeentenNL.

Onze partners

Meer weten over partnerships?

Ben je geïnteresseerd om partner te worden, heb je vragen of wil je meer informatie. Neem dan contact op per e-mail info@gemeentennl.nl of bel ons op 088 - 04 555 00.