Partner worden

partner van GemeentenNL worden

Sluit je aan

Heeft jouw bedrijf kennis in huis en wil je gemeenten inspireren met jouw oplossingen? Word partner van GemeentenNL en bereik de meeste beslissers. Kies wat het beste past:

A. Inspiratiepartnership (€4.000)

Inspireer gemeenten met producten of diensten. Krijg een passend podium en gerichte aandacht van geïnteresseerde gemeenten. Heeft jouw bedrijf een product, dienst of innovatie waarmee je gemeenten kunt helpen? Sluit je dan aan als Inspiratiepartner en toon je producten of diensten.

B. Kennispartnership (€7.000)

Stel je kennis en kunde beschikbaar aan alle gemeenten binnen ons platform. Kennispartners zijn bedrijven die de rol van expert en adviseur kunnen bekleden en op managementniveau kunnen meepraten. Het is bedoeld voor bedrijven die de gemeentesector als strategische markt zien, toegespitste diensten en producten aanbieden en die een goed verhaal kunnen vertellen over innovaties en ontwikkelingen op hun eigen vakgebied.

Bedrijfslidmaatschap (€3.000)

Voor 2021 is het maximaal aantal partnerships bereikt. Je kunt daarom beter kiezen voor een lidmaatschap. Je bent met je collega’s dan aanwezig bij alle events en bijeenkomsten zodat je toch contacten kunt leggen en kennis kunt delen. Bovendien kun je artikelen publiceren op de website.  En je wordt uitgenodigd voor het geven of volgen van presentaties, trainingen en werkgroepen. Met een bedrijfslidmaatschap worden jij en je collega’s onderdeel van het totale netwerk van GemeentenNL.