Expert worden

partner van GemeentenNL worden

Over GemeentenNL

GemeentenNL is een kennisplatform voor gemeenten. We bieden een jaarprogramma met artikelen, trainingen, events en meer en spelen hiermee in op de belangrijke vraagstukken bij gemeenten. GemeentenNL is onderdeel van PublicNL. PublicNL ontwikkelt de belangrijkste onafhankelijke platformen in de publieke sector.

Bereik de beslisser

De kracht van ons kennisplatform is de kennis van diverse experts die wij voor elkaar beschikbaar maken. Heeft jou bedrijf ook kennis in huis of wil je de sector inspireren met jouw oplossing? Word partner van GemeentenNL en bereik de meeste beslissers. Wij bieden de mogelijkheid om jouw boodschap bekend te maken bij de doelgroep van het midden en hoger management. En we zetten je inhoudelijke kennis om naar meer bereik voor jouw merk. We doen dit zowel via on- en offline zichtbaarheid.

Wil je direct weten welke kansen er voor jou zijn? Neem contact op.

Doelgroep

GemeentenNL.nl is de populaire onafhankelijke website voor en over gemeenten. Het biedt meningen, feiten en signaleringen over zaken die binnen de sector plaatsvinden. De website wordt bijgehouden door meer tientallen experts uit de sector, waaronder directeuren, managers, ceo’s, strategen, juristen en adviseurs. De doelgroep bestaat uit midden en hoger management dat werkzaam is bij gemeenten en daaraan verbonden organisaties. Zij zijn degenen die over de aanschaf van producten en diensten beslissen en de grootste behoefte aan informatie hebben.

Cijfers

Bij Nederlandse gemeenten werken ruim 160 duizend personen, dat aantal groeit. Ook de taken en budgetten van gemeenten nemen toe. Zij besteden per jaar ruim €50 miljard, waarvan de komende jaren ongeveer €28 miljard naar de energietransitie en verduurzaming gaat en €2 miljard naar digitalisering. Aan opleidingen besteedt een ambtenaar gemiddeld €1.000 per jaar. Van de totale loonsom besteden gemeenten 17% aan externe inhuur om de onderbezetting en de toenemende complexiteit aan te kunnen.

De website van GemeentenNL ontvangt sinds haar lancering al duizenden bezoekers. Voor de veelgelezen artikelen en aanbiedingen blijft de gemiddelde bezoeker vaak meer dan 3 minuten op de website. Het aantal lezers van de e-mail nieuwsbrief van GemeentenNL groeit dagelijks en dat aantal staat op bijna 3.000 lezers, het groeit snel uit tot een van de meestgelezen nieuwsbrieven van de sector. Belangrijker dan de cijfers is de doelgroep. Van de 160 duizend ambtenaren behoort ongeveer 10% tot het management. Dat is de doelgroep van GemeentenNL.

Onze experts en thema's

Herken jij deze thema’s of weet je niet goed waar jouw product/dienst op aansluit? Neem contact op.
Kennispartners en Inspiratiepartners van GemeentenNL zijn:

Samen slim in het sociaal domein

Stipter
BDO
MvR & Partners
Enserve
MagnaVersum

Let op! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar per thema.
Op dit thema kun je nog uitsluitend aansluiten als Inspiratiepartner.

De klimaatbestendige gemeente

Let op! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar per thema.

De kracht van de kwetsbare bewoner: leefbaarheid, veiligheid, privacy.

Let op! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar per thema.

Werken met digitalisering

Antea Group
Let op! Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar per thema.

Overige

  • GemCloud
  • Hot ITem,
  • Arcadis
  • Rijnconsult
  • Equinix

Logo's Kennispartners GemeentenNL

Wil jij hier ook tussen staan?

Sluit je aan als expert

A. Inspiratiepartner

Inspireer gemeenten met producten of diensten. Krijg een passend podium en gerichte aandacht van geïnteresseerde gemeenten. Heeft jouw bedrijf een product, dienst of innovatie waarmee je gemeenten kunt helpen?

Word inspiratiepartner, vraag meer informatie en voorwaarden aan

B. Kennispartner

Stel je kennis en kunde beschikbaar aan alle gemeenten binnen ons platform. Als jaarpartner creëer je zichtbaarheid, presenteer jij je als expert en breng je je diensten en producten onder de aandacht. Kom in gesprek met beslissers uit de gemeentesector.

Kennispartners zijn bedrijven die de rol van expert en adviseur kunnen bekleden en op managementniveau kunnen meepraten. Het is bedoeld voor bedrijven die de lokale overheid als strategische markt zien, toegespitste diensten en producten aanbieden en die expertise willen delen over innovaties en
ontwikkelingen.

Word kennispartner, vraag meer informatie en voorwaarden aan

Direct contact

Neem contact op als je partner wilt worden of als je andere mogelijkheden wilt bespreken. Stuur een e-mail naar ichernobrovkina@publicnl.nl of bel ons op 088 - 04 555 00.