Zij weten wat werken met digitalisering voor jou betekent

digital event

De digitale transformatie is onvermijdelijk en maakt interne processen leuker, beter en zinvoller. Jouw werk wordt nu eenmaal steeds digitaler, of je het nu wilt of niet. Je kunt kiezen om hierin mee te gaan, zodat je je werk ook in de toekomst kunt blijven doen. Tijdens het event ‘Werken met digitalisering’ op 23 mei gaan deze sprekers jou nieuw kennis en inzichten geven. Om jou te helpen bij het functioneren in een voortdurend veranderende omgeving. Benieuwd wat je van ze kan leren? Lees snel verder.

Heb jij je toegangskaarten voor het Digital Event 2019 al op zak? Zorg dat je erbij bent en sluit aan bij je collega’s uit de sector.

Sprekers van het event

In totaal zijn er 11 sprekers gedurende deze kennisdag die diverse onderwerpen zullen behandelen:

  • De relevantie in jouw functie
  • De invloeden van digitalisering op jouw werkplek
  • Versterken van werkgeluk
  • Huidige status digitalisering in jouw sector
  • Datagedreven werken
  • Blockchain
  • Robotisering

Vorig jaar hebben velen al kennis kunnen maken met onze dagvoorzitter Jaap van den Herik, voorzitter van de Board of Directors van het Leiden Centre of Data Science (LCDS). Jaap promoveerde in 1983 in Delft op het lijvige proefschrift ‘Computerschaak, schaakwereld en kunstmatige intelligentie’. Hij neemt jou tijdens deze dag ook graag mee in alle mogelijkheden en de betekenis voor jou en je werk.

Wil jij graag weten hoe je relevant blijft in het digitale tijdperk? Let dan goed op tijdens de presentatie van Mohammad Rezezade Mehrizi, KIN Center for Digital Innovation. Mohammad vertelt over de rol van expertise in het digitale tijdperk (bijvoorbeeld onder invloed van AI), hoe je daarin nieuwe vaardigheden en kennis op doet en “oude manieren van doen” kunt “onleren” en hoe je medewerkers daarin kunt ondersteunen/ verder helpen.

Kies een interactieve sessie die bij je past

Naast een plenair programma heeft dit event zes interactieve sessies, waarbij je een eigen keuze kan maken. Alle sessies vind je op de eventpagina, over de sessie datagedreven werken kun je alvast meer lezen. Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers per sessie, lees je tijdig in. De updates van de overige sessies volgen zo snel mogelijk. Vergeet niet alvast je toegangskaart te kopen!

Over Sascha Magendans

Sascha is marketingstrateeg van GemeentenNL.

Bekijk alle berichten van Sascha Magendans →