Woonbron uit Rotterdam: “Onze data leeft”

Woonbron uit Rotterdam Onze data leeft

Uit onderzoek van GemeentenNL onder alle Nederlandse gemeenten blijkt dat 4 op de 5 medewerkers steeds meer met data te maken heeft. Ook blijkt dat het kunnen omgaan met data een van de belangrijkste vaardigheden is voor de toekomst. Vandaar dat we op zoek gingen naar goede voorbeelden van organisaties die op weg zijn om databedreven te worden. Tijdens de online Week van Databedrevenheid vertelt de Rotterdamse woningcorporatie Woonbron daarom hoe zij de weg naar databedreven opereren bewandelt.

Wanneer en hoe

In deze online workshop geven Woonbron en data-expert PWCo antwoord op de vraag wannéér en hoé je als organisatie stappen maakt. Ze nemen je mee in de stappen die Woonbron doorloopt om de succesvolle transitie naar databedrevenheid te realiseren. Waar kun je mee beginnen, hoe betrek je het team erbij, wat zijn de directe voordelen en waar dien je rekening mee te houden? Alle ins- en outs, voor- en nadelen en belangrijkste facetten worden uitgebreid toegelicht.

Erbij zijn

Leden van GemeentenNL zijn gratis welkom bij de online workshop, niet-leden betalen eenmalig toegang. Je kunt je eenvoudig aanmelden via het inschrijfformulier. Dan heb je ook gelijk toegang tot alle andere online presentaties, workshops, werkgroepen, discussies en kennisbank. En je bent erbij zodra we elkaar weer fysiek mogen ontmoeten. Meld je nu aan!

Over Redactie GemeentenNL

De redactie van GemeentenNL bewaakt de kwaliteit van artikelen, selecteert het nieuws en staat open voor jouw vragen en suggesties.

Bekijk alle berichten van Redactie GemeentenNL →