Nieuw in de kennisbank: Presentaties Digital Event 2022 Mens in Technologie

Event- Digitaliseren met de menselijke maat

Als lid van GemeentenNL heb je toegang tot de kennisbank met belangrijke kennis en contacten. Je treft er onderzoeken, presentaties, documenten, video’s en e-books over de onderwerpen waar jij in je werk mee te maken hebt. Nieuw in de kennisbank zijn de presentaties van het digital event op donderdag 12 mei 2022.

De presentaties

Voor meer dan 300 deelnemers presenteerden experts uit en rond de sector de belangrijkste trends, ontwikkelingen en kansen. Hier kun je zien welke nieuwe technologie belangrijk is voor jou en hoe zorg je ervoor dat groepen niet afhaken?

Je treft bijdragen aan van onder meer:

  • Richard van Hooijdonk:  Baanbrekende digitale ontdekking
  • Edmond Woltgens: (Lefier) De praktijk – mens in digitale wereld
  • Richard Bergmans: (voormalig Special Forces Operator) werk radicaal anders
  • Jan van Baardewijk: (Verdraaide Organisaties) Digitaal succesvol op een menselijke manier

Ook alle presentaties bekijken?

Naar de nieuwe kennisbank

Alle presentaties kun je bekijken in de nieuwe kennisbank. Als lid ontvang je automatisch bericht per e-mail over nieuwe onderzoeken, documenten en video’s in de kennisbank. Nog geen lid? Sluit je dan ook aan en krijg direct toegang tot de kennisbank maar ook tot alle events, trainingen en werkgroepen van GemeentenNL.

Over Redactie GemeentenNL

De redactie van GemeentenNL bewaakt de kwaliteit van artikelen, selecteert het nieuws en staat open voor jouw vragen en suggesties.

Bekijk alle berichten van Redactie GemeentenNL →