Menselijk digitaal met Jan van Baardewijk bij Digital Event

Menselijk digitaal met Jan van Baardewijk bij Digital Event.jpg

Wij zijn verheugd Jan van Baardewijk te mogen begroeten als spreker op het Digital Event van 12 mei met een zeer opvallende boodschap.

In de tweede sessie van het ochtendprogramma zal Jan van Baardewijk vertellen hoe je digitaal succesvol kunt zijn op een menselijke manier.
Jan vertelt hoe we mens en digitaal moeten samenbrengen om succesvol digitaal te transformeren. Als professional kom je voor moeilijke en soms ethische vraagstukken te staan. Maar voor alles is een oplossing.

Werken vanuit gezond verstand

Jan van Baardewijk is afgestudeerd op Servent Leadership. Daarna is hij organisaties gaan helpen op het gebied van organiseren, samenwerken en leiderschap. Jan trainde meer dan 3000 professionals in ruim 200 bijeenkomsten, zorgteams, binnen het onderwijs, gemeenten en andere organisaties.

Kom ook naar het event

Het Digital Event is bedoeld voor iedereen die de voordelen en soms ook de nadelen van toenemende digitalisering ervaart. Die wil weten wat ons in de toekomst nog meer te wachten staat en die het belangrijk vindt dat collega’s en bewoners elk op hun eigen manier en in hun eigen tempo aangehaakt blijven. Tegelijkertijd is het een ledenevent waar de leden van CorporatieNL elkaar ontmoeten.

Direct aanmelden

Als lid van GemeentenNL kun je gratis deelnemen. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden. Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.

Over Redactie GemeentenNL

De redactie van GemeentenNL bewaakt de kwaliteit van artikelen, selecteert het nieuws en staat open voor jouw vragen en suggesties.

Bekijk alle berichten van Redactie GemeentenNL →