Hoe functioneert jouw gemeente? Deze vaardigheden heb je écht nodig

digital event

Vind je het belangrijk om veranderingen de baas te blijven, zodat je meer plezier hebt in je werk? Kom donderdag 23 mei naar het Digital Event met als thema ‘werken met digitalisering’. De digitale transformatie zal aan geen enkele sector voorbijgaan, ook niet aan gemeenten. Alle ontwikkelingen zijn relevant om processen efficiënter te maken, om waardevermeerdering te realiseren en om de burger nog tevredener te maken. Je kunt je nu inschrijven voor dit event!

Het thema van dit jaar: werken met digitalisering

De digitale transformatie is onvermijdelijk en maakt interne processen leuker, beter en zinvoller. Jouw werk wordt nu eenmaal steeds digitaler, of je het nu wilt of niet. Je kunt ervoor kiezen om hierin mee te gaan, zodat je je werk ook in de toekomst kunt blijven doen. Het Digital Event staat dit jaar volledig in het teken van ‘werken met digitalisering’ en helpt jou om te functioneren in een voortdurend veranderende omgeving.

Bekijk hier de foto’s van de vorige editie ‘data moet je delen’.

Opzet programma

De opzet van het programma kun je hieronder alvast bekijken. In de komende periode zullen op de eventpagina diverse updates plaatsvinden. Bijvoorbeeld welke sprekers er komen en wat ze precies gaan vertellen.

Plenair
Het event duurt van 10:00 tot 16:15 uur. In de ochtend volg je als deelnemer een plenair programma waarin we digitale trends, disruptieve ontwikkelingen en praktische oplossingen bespreken. Na de lunch kun je kiezen uit verschillende interactieve sessies, waarbij de focus ligt op het uitwisselen van ervaringen en het verkrijgen van inzicht in nieuwe en innovatieve ontwikkelingen.

Inspiratie en interactieve sessies
Het event duurt van 10.00 tot 16.30 uur. In de ochtend volg je als deelnemer een plenair programma waarin we digitale trends, disruptieve ontwikkelingen en praktische oplossingen bespreken. Na de lunch kun je kiezen uit de interactieve sessies over onder meer:

– hoe digitalisering en werkgeluk elkaar versterken
– hoe digitaal is jouw gemeente?
– data gestuurd werken: hoe kun je de omslag maken?
– inspirerende praktijkvoorbeelden van andere gemeenten
– bespaar op administratieve processen met Blockchain
– robots in opkomst: wat zijn de ethische dilemma’s?

Wil jij zeker zijn van een plekje? Bekijk dan snel de eventpagina, het inschrijfformulier kun je onderaan de pagina vinden.

Over Sascha Magendans

Sascha is marketingstrateeg van GemeentenNL.

Bekijk alle berichten van Sascha Magendans →