Hét model van HRM-Manager Lonneke Koenders om anderen mee te krijgen in verandering

Online Training Digitale Transformatie

Hoe krijg je collega’s mee als het gaat om verandering zoals bij de digitale transformatie? Lonneke Koenders, HRM-manager Woonzorg Nederland, vertelt over de toepassing van vier belangrijke factoren en haar model dat in de praktijk dé sleutel is om een verandertraject succesvol te laten verlopen.

Impact op jouw werk

Het Digital Event 2021 gaat over jouw werk. Want dat verandert de komende jaren ingrijpend. En of je het nu wilt of niet je zult meer met robots moeten samenwerken, meer kunstmatige intelligentie gaan gebruiken en overspoeld worden met data. Sommige van jouw taken zul je overdragen aan machines en andere taken komen erbij. Want de digitale transformatie is de volgende fase ingegaan. Blijf niet aan de zijlijn staan, je moet meedoen.

Over Lonneke Koenders

Voor het Digital Event 2021 nodigen we Lonneke Koenders uit om alle leden van GemeentenNL mee te nemen in de vraag hoe je medewerkers meekrijgt in verandering. Lonneke is momenteel HRM-manager bij Woonzorg Nederland en was daarvoor onder meer werkzaam bij ABN AMRO en Sodexo. Zij heeft jarenlange ervaring in veranderingsprocessen en vanuit die ervaring vertelt zij over het model dat vier cruciale elementen bevat om houding en gedrag te veranderen en te verankeren in het DNA van je eigen organisatie.

Wij kijken uit naar de bijdrage van Lonneke die op 18 mei ruimte in haar agenda kan maken om ons deelgenoot te maken van haar theoretische en praktische bagage. Wees er dus bij, want deze bijdrage kun je maar één keer volgen.

Over Redactie GemeentenNL

De redactie van GemeentenNL bewaakt de kwaliteit van artikelen, selecteert het nieuws en staat open voor jouw vragen en suggesties.

Bekijk alle berichten van Redactie GemeentenNL →