Evert-Jan Mulder: “De digitale transformatie van vroeger is niet die van nu”

Online Training Digitale Transformatie

De digitale transformatie is in volle gang. Bestuurders en managers in onze gemeentelijke sector die denken dat dit aan hun deur voorbij gaat, zullen bedrogen uitkomen. Ervaar wat de verschillen zijn tussen de hedendaagse digitale transformatie en de digitalisering en automatisering van de afgelopen decennia. En leer hoe jouw organisatie zich kan voorbereiden op de nieuwe digitale toekomst. Dat vertelt Evert-Jan Mulder, specialist Digitale Transformatie Publieke Sector als spreker tijdens het Digital Event 2021 van GemeentenNL.

Impact op jouw werk

Het Digital Event 2021 gaat over jouw werk. Want dat verandert de komende jaren ingrijpend. En of je het nu wilt of niet je zult meer met robots moeten samenwerken, meer kunstmatige intelligentie gaan gebruiken en overspoeld worden met data. Sommige van jouw taken zul je overdragen aan machines en andere taken komen erbij. Want de digitale transformatie is de volgende fase ingegaan. Blijf niet aan de zijlijn staan, je moet meedoen.

Over Evert-Jan Mulder

Voor het Digital Event 2021 nodigen we Evert-Jan Mulder uit om alle leden van GemeentenNL mee te nemen in de meeste relevante ontwikkelingen. Dat we Evert-Jan daarvoor vragen is niet toevallig. Hij is immers een van Nederlands topspecialisten op het gebied van digitale veranderingen en hij werkt onder neer voor Erasmus Universiteit Rotterdam, A&O fonds gemeenten, Smart City Academy en voor zijn eigen bedrijf Red Plume dat publieke organisaties adviseert over relevante digitale ontwikkelingen en strategieën.

Evert-Jan behoort tot de beste sprekers en adviseurs van Nederland. Wij zijn daarom buitengewoon verheugd dat hij tijd in zijn agenda kan vrijmaken om op 18 mei eenmalig een inhoudelijke bijdrage aan ons event te leveren. Wees er dus ook bij, want het kan maar een keer.

Over Redactie GemeentenNL

De redactie van GemeentenNL bewaakt de kwaliteit van artikelen, selecteert het nieuws en staat open voor jouw vragen en suggesties.

Bekijk alle berichten van Redactie GemeentenNL →