E-book De digitale gemeente een groot succes

E-book De Digitale Gemeente

Meer dan 32 leden en kennispartners hebben een bijdrage geleverd aan de inhoud van het e-book De digitale gemeente. Zij delen hun kennis en praktijkvoorbeelden in dit e-book dat de enige in zijn soort is. Inmiddels hebben al 5.000 leden het e-book gelezen.

Na het lezen van het E-book weet je hoe de digitale gemeente eruitziet, wat dit betekent voor jouw werk en wat inwoners daarvan vinden. Want de digitale gemeente is in aantocht en is binnenkort overal realiteit. 

E-book opvragen

Het boek zit boordevol informatie waar je wat aan hebt. GemeentenNL-leden hebben dit boek inmiddels per e-mail ontvangen. Leden krijgen altijd direct bericht zodra een nieuw e-book, onderzoek, document, video, verslag of paper is toegevoegd aan de kennisbank die zij als lid gratis kunnen raadplegen. Nog niet ontvangen? Stuur een mail naar info@gemeentennl.nl en we maken het alsnog in orde.

Ben je nog geen lid, regel daarom vandaag nog je lidmaatschap van GemeentenNL en krijg toegang tot de kennisbank inclusief het e-book De Digitale Gemeente. Als lid kun je voortaan ook altijd met alle collega’s gratis deelnemen aan events, trainingen en werkgroepen.

Over Redactie GemeentenNL

De redactie van GemeentenNL bewaakt de kwaliteit van artikelen, selecteert het nieuws en staat open voor jouw vragen en suggesties.

Bekijk alle berichten van Redactie GemeentenNL →