Publiceer jouw boek bij GemeentenNL en profiteer van 3 zekerheden

Voor de uitbreiding van onze boekentitels zijn we op zoek naar nieuwe auteurs. Word ook auteur bij GemeentenNL en profiteer van 3 zekerheden: inkomsten, oplage en promotie. Heb je altijd al een populair boek willen schrijven? Dan is dit je kans.

Onderwerpen

Voor onze serie e-books zijn we op zoek naar nieuwe auteurs met kennis van een van de volgende vakgebieden:

  1. Digitalisering
  2. Sociaal Domein en kwetsbare doelgroepen
  3. Wonen
  4. Ruimte en klimaat
  5. Bedrijfsvoering

Het staat je vrij om als auteur zelf een specifiek onderwerp of titel voor te stellen binnen deze hoofdthema’s. Zorg er wel voor dat het onderwerp relevant en actueel is.

Vergoeding

De vergoeding per auteur kan oplopen tot meer dan €20.000. Je ontvangt een vaste vergoeding per download door onze leden, met een minimumgarantie van €2.000. Daarnaast ontvang je royalties en je kunt aanvullende vaste vergoedingen verdienen voor presentaties, trainingen en adviezen.

Wie doet wat

Jij bent de auteur, daarom houd jij je vooral bezig met de inhoud. Wij doen de rest. Dus de redactionele begeleiding, promotie, vormgeving, persbenadering, verzending. Eigenlijk nemen we alles uit handen wat jou zou kunnen storen bij het schrijven.

Drie zekerheden

Als enige uitgever in Nederland bieden wij de GemeentenNL auteurs drie zekerheden:

  1. zekere oplage/verspreiding
  2. zekere inkomsten
  3. zekere marketingkracht

Interesse? Reageer!

Heb je interesse om jouw boek via GemeentenNL uit te geven? Reageer dan snel. Stuur een e-mail met je motivatie, het onderwerp van jouw boek en een korte inhoudsopgave. Je ontvangt binnen een week onze reactie.

Over Tino Meijn

Tino is oprichter van GemeentenNL, het belangrijkste onafhankelijke platform voor gemeenten. Hij werkt voor en met organisaties in het publieke domein.

Bekijk alle berichten van Tino Meijn →