Mensen maken een thuis

Mensen maken een thuis GemeentenNL

Achter iedere voordeur. Dat is waar je kunt zien hoe het nu écht met Nederland gaat. Soms is het donker, soms is er licht. Vaak is er achter die deur ruimte voor verbetering, verandering en vooruitgang. Dat kun jij brengen.

Een dak boven je hoofd, daar heeft iedere Nederlander recht op. Maar een thuis… Dat is veel meer dan dat. Een thuis is je basis. Het fundament voor een goed leven. Ook dat is je recht als mens, vinden we bij GemeentenNL.

Een thuis wordt gevormd door de mensen met wie je in contact bent. Mensen maken een thuis. En dat gaat verder dan familie, vrienden en buren. Juist de professionals van gemeenten, woningcorporaties, zorgorganisaties en marktpartijen kunnen het verschil maken. Mensen zoals jij! Wij brengen je in beweging om het waar te maken.

Samen ontwikkelen we events, trainingen, boeken en onderzoeken. Alles om onze gezamenlijke missie te bereiken: ‘een thuis voor iedereen in 2030’. Een doel dat ooit utopisch leek, komt nu heel dichtbij. Wij stellen jou in staat om, met elkaar, dit grootse maatschappelijke doel te bereiken.

Een thuis voor iedereen in 2030. Het moet lukken.

Over Tino Meijn

Tino is oprichter van GemeentenNL, het belangrijkste onafhankelijke platform voor gemeenten. Hij werkt voor en met organisaties in het publieke domein.

Bekijk alle berichten van Tino Meijn →