Gemeente Oss nieuw lid GemeentenNL

Gemeente Oss nieuw lid GemeentenNL

Sinds deze maand verwelkomen we de medewerkers van de Gemeente Oss als nieuw lid van GemeentenNL. De Brabantse gemeente sluit daarmee aan bij een groeiend aantal gemeenten dat welkom is bij alle events, trainingen, werkgroepen en bijeenkomsten. En zij kunnen elke dag de kennisbank raadplegen.

Missie

De missie van de gemeente Oss is dat zij de samenleving helpt om voor zich zelf te zorgen. Zij ondersteunt, zodat iedereen kan meedoen. Is er een initiatief vanuit de samenleving? Dan helpt de gemeente waar dat nodig is. Zij doet mee in netwerken en helpt inwoners en organisaties om deze netwerken verder op te bouwen.

Over GemeentenNL

GemeentenNL zorgt voor daadkrachtige gemeenten met betrokken inwoners. Dat doen wij met inspirerende bijeenkomsten, commissies, boeken en kennisbank voor onze leden. Een lidmaatschap van GemeentenNL is goedkoper, zekerder en geeft altijd toegang. Via de ledennieuwsbrief en website met artikelen van experts en collega’s houden we je op de hoogte. Als lid heb je het recht om overal bij te zijn wanneer jou dat schikt. En je hoeft intern geen toestemming te vragen, want als lid ben je altijd gratis welkom.

De 3 voordelen op een rij:

  1. goedkoper dan een los ticket
  2. zeker van een plek bij elk event en training
  3. toegang tot belangrijke kennis en contacten

Over Redactie GemeentenNL

De redactie van GemeentenNL bewaakt de kwaliteit van artikelen, selecteert het nieuws en staat open voor jouw vragen en suggesties.

Bekijk alle berichten van Redactie GemeentenNL →