Event 9 maart: Ontwikkelen & bouwen van een thuis

Tijdens het eerste kwartaalevent op 9 maart 2023 staat het vastgoed centraal. Want daarmee realiseren we een veilige en stabiele thuisomgeving voor iedereen. Wat hebben we daar eigenlijk allemaal voor nodig en welke samenwerkingen horen daarbij? We gaan samen in gesprek met corporaties, gemeenten, bouwers, bewoners, kennisorganisaties en stakeholders. En we organiseren dit event samen met kennisorganisatie NEVAP, die een belangrijke bijdrage wil leveren aan een toekomstbestendige, leefbare en gezonde gebouwde omgeving.

Doel

Het doel van GemeentenNL is te zorgen voor een thuis voor iedereen in 2030. Ook voor al diegenen die daar hulp bij nodig hebben. Ondertussen loopt het woningtekort op, is er een tekort aan locaties, schieten prijzen omhoog en is er een personeelstekort. Dan maar geen thuis? Dat is geen optie, want we zijn het als maatschappij en als mens aan elkaar verschuldigd. Tijdens dit event verkennen we de mogelijkheden hoe het wél kan, want het is tijd om samen in actie te komen.

Doelgroep

Leden, marktpartijen, bewoners, wetenschap en stakeholders zijn erbij. Samen denken en werken zij mee aan wat ervoor nodig is om een thuis voor iedereen in 2030 te realiseren.

Sprekers

Als sprekers kun je onder meer verwachten:

Prof. dr. ir. Anke van Hal (Nyenrode Business Universiteit) en Jan Willem van de Groep (Kwartiermaker Biobased Bouwen). Dagvoorzitter is Maarten Vermeulen (voorzitter Vastgoed Commissie CorporatieNL).

Bekijk hier het volledige programma.

Aanmelden voor dit event

Als lid van GemeentenNL kun je gratis deelnemen. Meldt je aan op de eventpagina. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden.

Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.

Over Redactie GemeentenNL

De redactie van GemeentenNL bewaakt de kwaliteit van artikelen, selecteert het nieuws en staat open voor jouw vragen en suggesties.

Bekijk alle berichten van Redactie GemeentenNL →