Doe mee aan een GemeentenNL werkgroep

werkgroepen GemeentenNL

In de werkgroepen van GemeentenNL gaan onze leden gezamenlijk aan de slag met een belangrijk thema voor de hele sector. We delen kennis en ervaringen en bedenken een oplossing voor een maatschappelijk probleem. Op dit moment zijn er al 3 werkgroepen aan de slag. Op het gebied van datastrategie, kwetsbare burgers en verduurzaming. Doe je ook mee?

Kies uit 3 werkgroepen

Elke werkgroep van GemeentenNL staat onder voorzitterschap van een expert die de voortgang bewaakt en de uitnodigingen verzorgt. Als deelnemer besteedt je elk kwartaal ongeveer 2 uur tijd aan een vergadering of brainstorm, die nu meestal online plaatsvindt. Soms is er ook ruime voor een bezoek op locatie om je verder te laten informeren. En soms wordt er verder gewerkt in subgroepen om een bepaald aspect in een kleinere groep verder te bespreken.

De werkgroepen waar je uit kunt kiezen zijn:

  1. Datastrategie
  2. Duurzame wijken
  3. Kracht van kwetsbaarheid

Meer informatie

Een overzicht van de opdracht per werkgroep en van de andere deelnemers tref je op de webpagina van de werkgroepen. Heb je aanvullende vragen? Stel ze gerust via de contactpagina.

Over Redactie GemeentenNL

De redactie van GemeentenNL bewaakt de kwaliteit van artikelen, selecteert het nieuws en staat open voor jouw vragen en suggesties.

Bekijk alle berichten van Redactie GemeentenNL →