Deelnemerslijst Event Een thuis voor iedereen

Deelnemerslijst Event Een thuis voor iedereen

Op donderdagochtend 13 oktober zien we elkaar tijdens het volgende ledenevent van GemeentenNL. Er zijn niet alleen interessante sprekers, maar zeker ook interessante deelnemers met wie je in contact kunt komen. Zij werken bij collega-gemeenten, kennisorganisaties, overheden, woningcorporaties en marktpartijen. Wie zijn erbij?

Onderwerp

Het hebben van een huis is niet vanzelfsprekend voor iedereen. Laat staan een veilig en stabiel thuis waar je je kunt ontplooien. Het tekort aan woningen loopt steeds verder op. Toch hebben we allemaal recht op een thuis. De vraag is alleen hoe we dit voor iedereen kunnen realiseren, ook voor diegenen die daar hulp bij nodig hebben. Welke mensen, middelen en samenwerkingen hebben we nodig?

Voor wie

Dit event is bedoeld voor iedereen die een bijdrage kan en wil leveren aan de opgave om een thuis te bieden voor iedereen. Denk aan woningcorporaties, gemeenten, ontwikkelaars, bouwers, adviseurs, kennisinstituten en vastgoedbedrijven. Het is een ledenevent waar de leden van GemeentenNL elkaar ontmoeten.

Deelnemers

Deelnemers werken bij Gemeente Almere, Gemeente Bunnik, Eigen Haard, Woonbond, Dutch Green Building Council, Woonkwartier Zevenbergen, OFW Dronten, Kences Studentenhuisvesting, Vidomes Delft, Platform 31, Taskforce Wonen en Zorg, Poort6 Gorinchem, Thuisvester Oosterhout, Wb Velsen, Triada Heerde, Alwel Breda, Gemeente Gooise Meren, Nevap, Intermaris Hoorn, AM Ontwikkeling, Waterweg Wonen, Marktresponse, SVWN, Kenniscentrum Sociaal Domein, Latei, Vastgoedmanagement Nederland, Pré Wonen en meer.

Maximaal 50 plekken

Let op: voor dit ledenevent zijn maximaal 50 plekken beschikbaar, dus meld je snel aan. Dit event vindt plaats bij het Krachtstation in Utrecht. We houden rekening met eventuele veiligheidsmaatregelen in verband met ieders gezondheid.

Aanmelden voor dit event

Ga naar het event en meld je aan. Als lid van GemeentenNL kun je gratis deelnemen.  Er zijn geen kosten of andere voorwaarden. Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.

Over Redactie GemeentenNL

De redactie van GemeentenNL bewaakt de kwaliteit van artikelen, selecteert het nieuws en staat open voor jouw vragen en suggesties.

Bekijk alle berichten van Redactie GemeentenNL →