Partner worden

partner van GemeentenNL worden

Bereik de beslisser

Sluit je aan als partner, dienstverlener of leverancier van gemeenten en bereik bij GemeentenNL de meeste beslissers. Wij bieden de mogelijkheid om jouw boodschap bekend te maken bij de doelgroep van het midden en hoger management. En we zetten je inhoudelijke kennis om naar meer bereik voor jouw merk.

Kies wat het beste bij jou past: Inspiratiepartner of Kennispartner.

Contact

Neem contact met ons op via:
GemeentenNL
Burgemeester Pabstlaan 10-B3
2131 XE Hoofddorp
Telefoon 088 - 04 555 00
E-mail Info@GemeentenNL.nl

A. Inspiratiepartner

Inspireer gemeenten met producten of diensten. Krijg een passend podium en gerichte aandacht van geïnteresseerde gemeenten. Heeft jouw bedrijf een product, dienst of innovatie waarmee je gemeenten kunt helpen? Sluit je dan aan als Inspiratiepartner.

 • Kwalitatief sterke contacten op je eigen stand tijdens een event
 • Verzamel kennis en inzichten, ontdek nieuwe kansen
 • Toegang voor 3 personen tot alle grote events
 • Plaatsing van jouw logo op onze website mét vermelding in mailing naar bezoekers
 • Logo en naam in programmaboekje, presentatieslides op event
 • 5 relatiekaarten voor het event waar je staat
 • Garantie: minimaal 15 concrete aanleidingen voor gesprekken

 

Investeer in je doelgroep en word Inspiratiepartner: € 2.750,- per jaar

Eerst meer weten? Neem contact op.

B. Kennispartner

Stel je kennis en kunde beschikbaar aan alle gemeenten binnen ons platform.  Als jaarpartner creëer je zichtbaarheid, presenteer jij je als expert en breng je jouw diensten en producten onder de aandacht. Kom in gesprek met beslissers bij gemeenten.

Kennispartners zijn organisaties en managers die de rol van expert en adviseur kunnen bekleden en op bestuurlijk niveau meepraten. Het is bedoeld voor bedrijven die gemeenten als strategische markt zien, toegespitste diensten en producten bieden en expertise willen delen over innovaties en ontwikkelingen in het eigen vakgebied.

 • 2 x een interactieve sessie (workshops) met jou als expert
 • Kwalitatief sterke contacten op je eigen stand tijdens een van de events
 • Toegang voor 3 personen bij alle grote events
 • On- en offline promotie van jouw interactieve sessies op een eigen pagina
 • Follow-up e-mail na het event met een evaluatie
 • Plaatsing van een advertorial op de website en vermelding in de nieuwsbrief
 • Elke maand jouw visie delen in een artikel op de website
 • Plaatsing van logo op website mét vermelding in mailing naar bezoekers
 • Logo en naam in programmaboekje, presentatieslides op event
 • 10 relatiekaarten voor jouw interactieve sessies
 • Garantie: minimaal 25 concrete aanleidingen voor persoonlijke gesprekken

 

Neem deel als Kennispartner: € 5.650,- per jaar

Eerst meer weten? Neem contact op.

Doelgroep

GemeentenNL.nl is de populaire onafhankelijke website voor en over gemeenten. Het biedt meningen, feiten en signaleringen over zaken die binnen de sector plaatsvinden. De website wordt bijgehouden door meer tientallen experts uit de sector, waaronder directeuren, managers, ceo’s, strategen, juristen en adviseurs. De doelgroep bestaat uit midden en hoger management dat werkzaam is bij gemeenten en daaraan verbonden organisaties. Zij zijn degenen die over de aanschaf van producten en diensten beslissen en de grootste behoefte aan informatie hebben.

Cijfers

Bij Nederlandse gemeenten werken ruim 160 duizend personen, dat aantal groeit. Ook de taken en budgetten van gemeenten nemen toe. Zij besteden per jaar ruim €50 miljard, waarvan de komende jaren ongeveer €28 miljard naar de energietransitie en verduurzaming gaat en €2 miljard naar digitalisering. Aan opleidingen besteedt een ambtenaar gemiddeld €1.000 per jaar. Van de totale loonsom besteden gemeenten 17% aan externe inhuur om de onderbezetting en de toenemende complexiteit aan te kunnen.

De website van GemeentenNL ontvangt sinds haar lancering al duizenden bezoekers. Voor de veelgelezen artikelen en aanbiedingen blijft de gemiddelde bezoeker vaak meer dan 3 minuten op de website. Het aantal lezers van de e-mail nieuwsbrief van GemeentenNL groeit dagelijks en dat aantal staat op bijna 3.000 lezers, het groeit snel uit tot een van de meestgelezen nieuwsbrieven van de sector. Belangrijker dan de cijfers is de doelgroep. Van de 160 duizend ambtenaren behoort ongeveer 10% tot het management. Dat is de doelgroep van GemeentenNL.

Andere partners

Kennispartners en Inspiratiepartners van GemeentenNL zijn Antea Group, GemCloud, Hot ITem, Arcadis, Rijnconsult, Equinix en Stipter.

Logo's Kennispartners GemeentenNL

Direct contact

Neem contact op als je wilt partner wilt worden of als je andere mogelijkheden wilt bespreken. Vul hieronder je gegevens en je vraag in.