Workshop Draagvlak voor Verandering

Als je oprechte belangstelling hebt voor wat anderen belangrijk vinden dan lukt het om ze mee te krijgen in jouw verhaal.

Aan de slag

Dat geldt zeker voor digitale veranderingen en al helemaal als je elkaar niet elke dag meer ziet op kantoor. Voorkom digitale angst en leer hoe je anderen meekrijgt in verandering.

Datum, tijd en locatie

De workshop vindt plaats op dinsdag 18 mei 2021 van 13.30 uur tot 15.00 uur. Het betreft een hybride workshop, met enkele deelnemers in onze studio en andere deelnemers online.

(gratis voor leden)

Onderdeel Digital Event 2021

Deze workshop is onderdeel van het middagprogramma van het Digital Event 2021.

De leden van GemeentenNL kunnen gratis deelnemen. Zij kunnen ook de andere events en trainingen volgen. Niet-leden betalen een eenmalige toegangsprijs.