Workshop Digitale Transformatie

Na deze workshop weet je wat er nodig is voor een succesvolle transformatie. Ook weet je of je eigen organisatie, afdeling of team al klaar is voor de volgende stap.

Aan de slag

Je leert wat de kansen en risico’s zijn en je kunt met een concreet stappenplan beginnen. En oh ja, het is een workshop dus je gaat ook echt aan de slag met anderen. Doe mee!

Datum, tijd en locatie

De workshop vindt plaats op dinsdag 18 mei 2021 van 13.30 uur tot 15.00 uur. Het betreft een hybride workshop, met enkele deelnemers in onze studio en andere deelnemers online.

(gratis voor leden)

Onderdeel Digital Event 2021

Deze workshop is onderdeel van het middagprogramma van het Digital Event 2021.

De leden van GemeentenNL kunnen gratis deelnemen. Zij kunnen ook de andere events en trainingen volgen. Niet-leden betalen een eenmalige toegangsprijs.