Videotraining: samen slim in de jeugdzorg

Videotraining samen slim in de jeugdzorg

De maatschappij is jouw klant. En je klant verdient de beste dienstverlening. Die kun je alleen bieden als je processen aansluiten bij wat je klant nodig heeft. Maar hoe pak je dat aan? Hoe maak je de juiste keuzes, terwijl je tegelijkertijd te maken hebt met wet- en regelgeving, tekorten op de begroting en te weinig tijd voor de uitvoering van je kerntaken? Kortom: hoe verbeter je de prestaties van jouw gemeente op het gebied van Jeugdzorg?

Tijdens de videotraining leer je hoe je de prestaties van jouw gemeente op het gebied van Jeugdzorg kunt helpen verbeteren. Je vergroot je kennis van nieuwe oplossingen en ontdekt hoe je met flexibiliteit, nieuwe vormen van samenwerking en digitalisering de Jeugdzorg efficiënter organiseert. De training bestaat uit een korte video die je op elk gewenst moment kunt bekijken.

Tijd om je kennis te vergroten? Meld je aan!

€595,- exclusief btw

Volg deze training live via je computer of achteraf via de kennisbank voor leden.

in de loop van 2020
(datum volgt)

12.00Ontwikkelingen en het perspectief van de gemeente
12.10Praktijkervaringen