Online training: omgaan met verward gedrag

Omgaan met verward gedrag

Je hoeft de televisie maar aan te zetten of een nieuwswebsite te bezoeken en je leest dit soort berichten: Verwarde man steekt 3 mensen neer, persoon met verward gedrag zwaait met mes, politie uren bezig met opvang voor verwarde persoon, verward persoon gooit huisraad op straat. “Personen met verward gedrag”; ook jij hebt daar mee te maken. Maar over wie hebben we het als we het hebben over personen met verward gedrag? Het lijkt een hele grote groep te zijn, maar is dat ook daadwerkelijk zo en zijn ze ook gevaarlijk? Dit zijn allemaal vragen waar je tijdens de training een antwoord op krijgt.

In de online training gaan we in op wie nu die personen met verward gedrag zijn, de feiten achter de cijfers en hoe de toename verklaard kan worden en wat dit betekent voor professionals (gemeente medewerkers) in hun dagelijkse praktijk. Daarnaast kijken we naar succesvolle initiatieven en ontwikkelingen.

€595,- exclusief btw

Volg deze training live via je computer of achteraf via de kennisbank voor leden

29 juli 2020

09.00Maatschappelijke ontwikkelingen
09.45Definitie aanjaagteam
10.30Pauze
10.45E33 meldingen
11.30Huidige knelpunten en risico’s
12.009 bouwstenen en tips
12.30Samenvatting, vragen en afsluiting

Deze training is bedoeld voor alle medewerkers die in de praktijk of beleidsmatig te maken hebben met personen met verward gedrag. Je werkt binnen of voor het sociaal domein. Bijvoorbeeld in een sociaal wijkteam, als beleidsadviseur, baliemedewerker, consulent.