Sleutel tot woongeluk

Woongeluk gaat over veilig, stabiel en zorgeloos wonen. Niet voor iedereen is gelukkig wonen vanzelfsprekend. Volgens experts is er een vaste sleutel voor om Woongeluk te kunnen realiseren. Leer het in deze training.

Inhoud van de training

Leer in deze training welke sleutels bijdragen aan Woongeluk en hoe je dit in je eigen organisatie en team kunt implementeren. Zodat we het wonen voor en met alle bewoners samen in de wijk prettig en gelukkig maken. Wat kun je als organisatie, team en als medewerker hierin betekenen? En op welke manier doe je dit samen met bewoners?

Wat kun je verwachten?

Het wordt een interactieve sessie waar we dilemma’s en moeilijke situaties rondom wonen in wijken en die van bewoners bespreken. Aan de hand van de theorie en de methode leer je van de experts in Woongeluk hoe het in de dagelijkse praktijk anders of beter kan.

Alleen leden van GemeentenNL kunnen gratis aan deze training deelnemen

Volg deze online training live via je computer, laptop of mobiel

20 april 2023

09.00Definitie Woongeluk
09.15Woongeluk in wijken
09.45De 7 Sleutels tot Woongeluk
10.15Pauze
10.30Rol van Woningcorporaties en haar medewerkers m.b.t. Woongeluk
11.00Praktijkvoorbeelden en eigen praktijk
11.30Implementeren van Woongeluk in de dagelijkse praktijk
12.30Samenvatting & Afsluiting

Deze training is bedoeld voor managers, teamleiders, coördinatoren en medewerkers die in de praktijk of beleidsmatig te maken hebben met wonen, wijken, leefbaarheid en bewoners. Denk hierbij aan manager wonen, manager verhuur, wijkcoordinator, leefbaarheidsconsulent, woonconsulent en huismeesters.

Als lid van GemeentenNL kun je gratis deelnemen. Vul je gegevens hieronder in. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden.

Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk nu in orde en wees er voortaan ook bij.