Training Financiën voor niet-financiële medewerkers

financien voor niet financiele medewerkers

Wat leer je in deze training?

Na deze training weet je wat je collega’s bij Financiën & Bedrijfsvoering bezig houdt, begrijp je hun taal beter, weet je meer over het toezicht en het waarderen van het bezit en heb je natuurlijk zelf een beter financieel inzicht.

Toelichting en achtergrond

Ook jij hebt in je functie te maken met financiële zaken. Soms wat meer, soms wat minder. Om goed te kunnen functioneren moet je op de hoogte zijn van de basisprincipes van financiën. Die maken we in deze eendaagse training toegankelijk voor je. Niet moeilijk, wel praktisch. Bij deze training delen we ook onderling praktijkervaringen en kennis uit, zo kun je direct toepassen wat je leert.

Waarom deelnemen

Om je taken en doelstellingen goed te kunnen realiseren, is het van belang dat je de juiste keuzes maakt in je werk. Om deze juiste keuzes/beslissingen te nemen, is naast je vakinhoudelijke kennis ook inzicht in financiën nodig. Bij veel beslissingen spelen financiën namelijk een belangrijke rol. Door het volgen van deze training heb je het inzicht wat nodig is en kun je je functie nog beter uitvoeren.

Programma

TIJD ONDERWERP
Welkom en voorstelrond
Management informatie
Koffie- en theepauze
KPI’s
Lunchpauze
Toezicht, intern en extern
Exploitatie
Waardering bezit
Financiering
Jaarrekening
Samenvatting en vragen
Einde

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor alle medewerkers die graag meer inzicht hebben in hoe een gemeente of andere publieke organisatie financieel gestuurd wordt, hoe er toezicht gehouden wordt, meer inzicht in de exploitatie en de jaarrekening. Kortom, je wilt graag meer weten over het financiële reilen en zeilen van je organisatie. Het is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met Financiën & Bedrijfsvoering maar niet werkzaam is op dat vakgebied.

Prijs

€ 790,- exclusief btw

Locatie

Utrecht

Datum

Donderdag 13 december 2018

Meld je aan

* verplicht veld