Event Datastrategie

event datastrategie

Je krijgt met steeds meer data te maken. Maar hoe haal je daar waardevolle inzichten uit en welke data zijn relevant voor jouw werk? Bedenk een strategie en neem deel aan het zesde Digital Event.

Waarom heb je eigenlijk een datastrategie nodig? Omdat de hoeveelheid data waar jij mee te maken hebt nog jarenlang exponentieel stijgt. En omdat van jou wordt verwacht om hier op een zinvolle manier mee om te gaan. Want je moet verantwoorden, plannen, voorspellen en daar heb je steeds meer data voor nodig. Voor je het weet ontstaan vanuit enthousiasme allerlei data-eilanden in je organisatie. Pas daarmee op, met een goede datastrategie voorkom je dit.

Datum en plaats

11 mei 2021
in het centrum van het land (volgt)

(gratis voor leden)

Wat je kunt verwachten

Dit event biedt jou de handreikingen en beste voorbeelden uit de praktijk. Je komt erachter hoe je een datastrategie opstelt of je kunt je huidige strategie vergelijken met die van anderen. Want andere organisaties vertellen hoe zij dit hebben aangepakt en wat het heeft opgeleverd. En jij krijgt concrete aanpakken en tips voor jouw situatie. Want elke functie en elke organisatie is anders.

Wat het jou oplevert

Na afloop van dit event:

1. kun je een datastrategie opstellen of je huidige strategie beoordelen
  2. ken je de beste praktijkvoorbeelden van collega’s in de sector
  3. heb je nieuwe kennis over het gebruik van data

Programma en sprekers

OPENING EN WELKOM
Introductie door dagvoorzitter
TRENDS EN VISIE: Update
UIT DE PRAKTIJK: Voorbeelden en toepassingen
PAUZE - koffie, thee en bijpraten
KEYNOTE: datastrategie