Digitale Transformatie

Elke organisatie, afdeling en team moet inspelen op de toenemende digitalisering om relevant te blijven. Inwoners verwachten het van je. En tegelijk zijn de nieuwe digitale bedrijfsmodellen aantoonbaar beter dan onze oude modellen. Maar de meeste pogingen tot digitale transformatie mislukken waardoor miljoenen euro’s verloren gaan. Hoe komt dat toch? Als je succesvol wilt zijn dan moet je de belangrijkste stappen in de juiste volgorde zetten. Leer ze in deze training.

Wat je leert

Na deze online training weet je wat er nodig is voor een succesvolle digitale transformatie. Ook weet je of je eigen organisatie, afdeling of team al klaar is voor de volgende stap. Je leert wat de kansen en risico’s zijn en je kunt met een concreet stappenplan beginnen.


Prijs

Alleen leden van GemeentenNL kunnen gratis aan deze training deelnemen

Locatie

Volg deze online training live via je computer, laptop of mobiel

Datum

18 april 2024


Programma

TIJD ONDERWERP
09.00Opening en kennismaking
09.15Maatschappelijke achtergrond, definities en duiding
09.45Technologische ontwikkelingen
10.00Risico’s en kansen
10.30Pauze
10.45Waar staat jouw organisatie?
11.15Ingrediënten voor een stappenplan
12.00Samenvatting, vragen en afsluiting
12.30Einde training

Trainer

Mathijs van Niel is managing consultant data en digitale transformatie bij BMC. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als adviseur en (verander)manager op het gebied van informatievoorziening bij gemeenten en provincies. Mathijs adviseert publieke organisaties over de veranderaanpak die nodig is voor de digitale transformatie en begeleid hen bij de opzet en uitvoering.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor managers, teamleiders, coördinatoren en medewerkers die in de praktijk of beleidsmatig te maken hebben met digitalisering, bedrijfsvoering, sociaal domein of ruimte. Bijvoorbeeld managers, beleidsadviseurs, directies, ICT-medewerkers.


Meld je aan

Als lid van GemeentenNL kun je gratis deelnemen. Vul je gegevens hieronder in. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden.

Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk nu in orde en wees er voortaan ook bij.

Inschrijfformulier

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.