Digitale Transformatie

Elke organisatie, afdeling en team moet inspelen op de toenemende digitalisering om relevant te blijven. Burgers en klanten verwachten het van je. En tegelijk zijn de nieuwe digitale bedrijfsmodellen aantoonbaar beter dan onze oude modellen. Maar de meeste pogingen tot digitale transformatie mislukken waardoor miljoenen euro’s verloren gaan. Hoe komt dat toch? Als je succesvol wilt zijn dan moet je de belangrijkste stappen in de juiste volgorde zetten. Leer ze in deze training.

Na deze online training weet je wat er nodig is voor een succesvolle digitale transformatie. Ook weet je of je eigen organisatie, afdeling of team al klaar is voor de volgende stap. Je leert wat de kansen en risico’s zijn en je kunt met een concreet stappenplan beginnen.

Alleen leden van GemeentenNL kunnen gratis aan deze training deelnemen

Volg deze online training live via je computer, laptop of mobiel

20 april 2023

09.00Definitie Digitale Transformatie: inhoud en betekenis
09.15Technologische ontwikkelingen
09.45 Risico’s en kansen
10.00Organisatorische voorwaarden
10.30Pauze
10.45Digitale businessmodellen: visie, strategie, doel bepalen
11.15Organisatie: draagvlak en digitale vaardigheden
12.00Praktijkvoorbeelden en stappenplan
12.30Samenvatting, vragen en afsluiting

Deze training is bedoeld voor managers, teamleiders, coördinatoren en medewerkers die in de praktijk of beleidsmatig te maken hebben met digitalisering, bedrijfsvoering, sociaal domein of ruimte. Bijvoorbeeld managers, beleidsadviseurs, directies, ICT-medewerkers.

Als lid van GemeentenNL kun je gratis deelnemen. Vul je gegevens hieronder in. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden.

Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk nu in orde en wees er voortaan ook bij.