Digital Event 2022

event datastrategie

Het Digital Event 2022 gaat over jouw werk. Want dat verandert de komende jaren ingrijpend. Sommige van jouw taken zul je overdragen aan machines en andere taken komen erbij. Want de digitale transformatie is de volgende fase ingegaan. Blijf niet aan de zijlijn staan, je moet meedoen.

De volgende fase in

In de eerste fase van de digitale transformatie waren we vooral bezig met de digitalisering van bestaande processen en systemen. Inmiddels merk je dat we in een volgende fase zitten. In deze nieuwe fase veranderen onze businessmodellen en de manier waarop we ons werk doen. Je zit al middenin de volgende fase van de digitale transformatie. Jouw werk verandert snel en jij moet nu ook veranderen. Kun je dat al? Wil je dat al? Mag je dat al?

Datum en plaats

Donderdag 12 mei 2022

Het is een hybride event, dat we online streamen vanuit de studio in Gooiland te Hilversum.

(gratis voor leden)

Wat het jou oplevert

Na afloop van dit event weet je hoe jouw werk verandert en welke invloed je daar zelf op hebt. Je weet wat je volgende stap moet worden en hoe je daarbij de rest van de organisatie meekrijgt. Ook beschik je over praktische instrumenten en tips waarmee je direct aan de slag kunt.

OCHTENDPROGRAMMA - de visie

OPENING EN WELKOM
De dagvoorzitter geeft zijn toelichting op programma, techniek, vragen en deelt zijn visie op het thema. Ook deelt hij de belangrijkste resultaten van het onderzoek dat we onder alle deelnemers houden.
TRENDS
De digitale transformatie is in volle gang. Leer hoe jouw organisatie zich kan voorbereiden op de nieuwe digitale toekomst.
UIT DE PRAKTIJK
We behandelen digitale voorbeelden die echt werken in de praktijk.
VISIE
We behandelen de visie vanuit de wetenschap op de digitale technologie.
SAMENVATTING en DISCUSSIE
Onder leiding van de dagvoorzitter halen we het net op. Wat hebben we geleerd en welke vragen willen we nog stellen? Vertel ook je eigen verhaal als je dat wilt en profiteer van de tips die je van anderen krijgt.
LUNCHPAUZE, CONTACT & DOWNLOADS
Tijdens de pauze blijven de 3 sprekers aanwezig zodat je ze 1-op-1 vragen kunt stellen over de stap die jij wilt zetten in de digitale transformatie. Ook kun je de presentaties, onderzoeken en relevante papers downloaden.

MIDDAGPROGRAMMA - de workshops

WELKOM EN UITLEG
We leggen uit hoe je mee kunt doen aan het programma en wat het je oplevert. Je krijgt gelijk een aantal hand-outs, checklists, onderzoeken en voorbeeldplannen als download aangeboden.
WORKSHOPS - Kies binnenkort tussen 4 verschillende en de meest actuele workshops over Digitalisering. Speciaal voor jou als professional geselecteerd.
AFSLUITING EN START NIEUWE WERKGROEPEN
We vatten de inhoud van de workshops samen en bespreken wat hebben bereikt. Daarna heten we de deelnemers aan de nieuwe werkgroepen welkom. Tenslotte kijken we vast vooruit naar het komende jaar.

Zij doen ook mee

Heb jij te maken met digitalisering, data, beleid, organisatie of de strategie van je organisatie? Of wil je gewoon meer weten over dit onderwerp? Ontmoet:

- de leden van GemeentenNL
- bestuurders, directieleden, wethouders en secretarissen
- managers sociaal domein, wonen, bedrijfsvoering, ruimte, hrm
- beleidsadviseurs, strategen, communicatieadviseurs, marketeers
- hoofden informatisering, hoofden ict, adviseurs, projectleiders, personeelszaken
- beleidsadviseurs en medewerkers binnen de afdelingen sociaal domein, wonen, ruimte, bedrijfsvoering of staf
- managers en medewerkers van andere organisaties zoals woningcorporaties, kennisinstituten, onderwijs en markt