Event Werken met digitalisering

Digital Event 2019: Werken met digitalisering

Vind je het belangrijk om veranderingen de baas te blijven, zodat je meer plezier hebt in je werk? De digitale transformatie zal aan geen enkele sector voorbijgaan, ook niet aan de publieke sector. Alle ontwikkelingen zijn relevant om processen efficiënter te maken, om waardevermeerdering te realiseren, nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen en om de bewoner nog tevredener te maken. Ze hebben een grote invloed op het functioneren van de gemeentes. Hierdoor is het noodzakelijk om jouw vaardigheden aan te passen aan de nieuwe realiteit.

Wat kan je verwachten?

De digitale transformatie is onvermijdelijk en maakt interne processen leuker, beter en zinvoller. Jouw werk wordt nu eenmaal steeds digitaler, of je het nu wilt of niet. Je kunt kiezen om hierin mee te gaan, zodat je je werk ook in de toekomst kunt blijven doen. Het Digital Event staat dit jaar volledig in het teken van ‘werken met digitalisering’ en helpt jou om te functioneren in een voortdurend veranderende omgeving.

De bezoekers van het Digital Event en van GemeentenNL bestaat uit:
- bestuurders, directie en toezichthouders
- managers, teamleiders en hoofden wonen, bedrijfsvoering, financiën, ruimte, burgerzaken, klantenservice, sociaal domein
- hoofden informatisering, hoofden ict, adviseurs, projectleiders
- beleidsadviseurs van gemeenten en woningcorporaties
- leveranciers en adviseurs die actief zijn in de sector

Programma en Sprekers

Het event duurt van 10.00 tot 16.30 uur. In de ochtend volg je als deelnemer een plenair programma waarin we digitale trends, disruptieve ontwikkelingen en praktische oplossingen bespreken. Na de lunch kun je kiezen uit de interactieve sessies over onder meer:
- hoe digitalisering en werkgeluk elkaar versterken
- hoe digitaal is jouw gemeente?
- data gestuurd werken: hoe kun je de omslag maken?
- inspirerende praktijkvoorbeelden van andere gemeenten
- bespaar op administratieve processen met Blockchain
- robots in opkomst: wat zijn de ethische dilemma’s?

Nog niet bekend

Donderdag 23 mei 2019