De Datagestuurde Organisatie (Digital Event 2020)

Haal op een veilige manier meer uit data. En wees voorbereid op de digitale dreigingen en kansen van morgen. Neem deel aan alweer het vijfde Digital Event op 14 mei 2020 en spreek de experts die jou verder helpen.

Donderdag 14 mei 2020

Theater Gooiland, Luitgardeweg 10, Hilversum.

Deelnemers

Maximaal 100 personen

€425,- exclusief BTW (gratis voor leden)

Wat je kunt verwachten van deze dag

In jouw werk krijg je steeds meer met data te maken. Welke kansen biedt dat eigenlijk? En heb jij antwoord op alle privacyvragen die anderen aan jou zullen stellen?

Haal vandaag meer uit data. En wees vanaf morgen voorbereid op de digitale kansen en bedreigingen. Neem deel aan het vijfde Digital Event op 14 mei 2020 en spreek de experts die jou verder helpen.

Wat het jou oplevert

Na afloop van het event heb jij:

1. kennis over de huidige en de toekomstige digitale ontwikkelingen
  2. inzicht in de mogelijkheden en gevaren van data
  3. een overzicht van de beste praktijkvoorbeelden van collega’s in de sector
  4. nieuwe vaardigheden in het omgaan met data
  5. een concrete en veilige aanpak voor je eigen functie en organisatie

Programma en sprekers (onder voorbehoud van wijzigingen)

Inloop en ontvangst met koffie en thee
Opening en welkom door dagvoorzitter - Prof. dr. Jaap van den Herik, voorzitter van de Board of Directors van het Leiden Centre of Data Science (LCDS)
SUCCES- EN FAALFACTOREN VAN DE DATAGESTUURDE ORGANISATIE
RESULTATEN WERKGROEPEN
  Primeur: presentatie van nieuwe methoden en technieken op het gebied van datasturing en digitalisering door de werkgroepen van GemeentenNL en CorporatieNL
Afronding plenair ochtendprogramma en introductie interactieve sessies
Interactieve sessies ronde 1 - Kies uit de workshops
LUNCHPAUZE OP HET INSPIRATIEPLEIN
Interactieve sessies ronde 2 - Kies uit de workshops
KEYNOTE SPREKER: NIEUWE INZICHTEN EN CONCRETE OPLOSSINGEN
PANELDISCUSSIE - stellingen, gesprekken en discussie met experts, panel en leden
Samenvatting en afsluiting door dagvoorzitter
Drankje en hapje op het Inspiratieplein

Interactieve sessies

Voor en na de lunchpauze kun je deelnemen aan twee interactieve sessies (workshops). Kies uit de volgende onderwerpen:

1. In vijf stappen naar een datagedreven organisatie
  2. Verander jouw werk: over adoptie en hoe data voor jou werkt
  3. Digitale transformatie: vernieuwende (implementatie)aanpakken die tot succes leiden
  4. De AVG in relatie tot data: hoe maak je dit in de praktijk hanteerbaar
  5. Communicatie en Compliance: hoe doe je dat vandaag de dag?

De gespreksleiders sprekers geven jou de belangrijkste handvatten die je kunt gebruiken in je eigen praktijk. In deze sessies ligt de focus op het uitwisselen van ervaringen en het verkrijgen van inzicht in het thema of nieuwe ontwikkeling. Je kunt al je ‘hoe’-vragen stellen aan de kennis- en innovatiepartners. Elke sessie biedt ruimte voor maximaal 20 deelnemers.

Zij komen ook

Heb jij te maken met beleid, de organisatie of de strategie van je organisatie? Of wil je weleens meer weten over datasturing? Ontmoet:

• de leden van GemeentenNL
  • bestuurders, directie en leden Raad van Toezicht
  • managers wonen, bedrijfsvoering, ruimte
  • beleidsadviseurs, strategen, communicatieadviseurs, marketeers
  • hoofden informatisering, hoofden ict, adviseurs, projectleiders
  • beleidsadviseurs en medewerkers binnen de afdelingen wonen, ruimte, bedrijfsvoering of staf
  • managers en medewerkers van andere organisaties zoals woningcorporaties, zorg, onderwijs en kennisorganisaties

Kennispartners

GemeentenNL heeft haar kennis- en inspiratiepartners gevraagd om hun innovaties en kennis te delen tijdens het event. Je kunt bij ze terecht voor praktische tips, actuele vraagstukken of advies.

Deelnemen

Klik op de knop hieronder om deel te nemen aan het event, doe het wel op tijd want vol is vol.

Direct Aanmelden

Hulp nodig? Bel 088 - 04 555 00.